ČESTO JE EMOTIVAN

Otkriven pravi razlog zašto je Justin Bieber plakao: Neki su obožavatelji pogodili o čemu je riječ

Hailey Bieber ovoga puta nije morala demantirati glasine o svom braku kao ranije ove godine

Pjevač Justin Bieber plače

 Instagram/Justin Bieber/

Nakon što je mnogima omiljeni pjevač, Justin Bieber, zabrinuo obožavatelje diljem svijeta kada je na Instagramu podijelio fotografije na kojima plače, Daily Mail otkrio je pravi razlog emotivnih trenutaka. Kako je izvor blizak pjevaču rekao, Bieber je bio emotivan nakon što se molio.

"Justin se nosi sa svojim emocijama i ne krije da je religiozan. Fotografije su možda izazvale kod obožavatelja sumnje u njegov brak, ali sve je to bilo zbog ljubavi prema Isusu ", kazao je izvor pa dodao da pjevača često ponesu emocije kada se moli. "Osjeća da bi ljudi trebali biti ranjivi, a on je ranjiv i vjeruje da to pokazuje neku zrelost koju nekada nije imao", objasnio je.

Neki su obožavatelji to i zamijetili, a jedna je obožavateljica istaknula u komentarima da su Bieberove fotografije samo dobar podsjetnik ljudima da je iza svake slavne osobe stoji ljudsko biće. "Sviđa mi se što se ne bojiš pokazati svoju ranjivost i emocije. Dobro je podsjetiti se da je iza svake slavne osobe ljudsko biće. Voljen si", napisala je.

image

Hailey i Justin Bieber

Profimedia/

Bieberova supruga, Hailey, ovoga puta nije morala demantirati glasine o svom braku, kao ranije ove godine kada je par dospio na naslovnice medija dok se šuškalo da se razvode. Glasine o problemima u braku počele su se širiti nakon što je Haileyin otac, Stephen Baldwin, pozvao obožavatelje mladog para da se pomole za Hailey i Justina.

Ipak, u svom videu na TikToku, Hailey je rekla da su sve to, što kruži internetom, laži i tako riješila sve sumnje o tome da se ona i pjevač rastaju. A prije dva tjedna još jednom su dokazali da nema razloga za brigu oko njihovog brak dok su na Coachelli i razmjenjivali nježnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:28