NAKON DVIJE GODINE

Otkriven razlog prekida slavne manekenke i NBA zvijezde: Ona tugu liječi sunčajući se kao od majke rođena

‘Iako im je stalo jednom do drugog, nije je planirao zaprositi jer mu je prioritet njegova karijera‘ - navodi izvor

Kendall Jenner

 Instagram

Reality zvijezda i manekenka Kendall Jenner prekinula je s NBA zvijezdom Devinom Bookerom nakon dvije godine veze. Kako navodi izvor za Page Six, par je prekinuo zato što su imali različite stavove o budućnosti njihove eveze te su se oboje željeli fokusirati na vlastite karijere.

"Iako im je stalo jednom do drugog, Devin je nije planirao zaprositi jer mu je prioritet njegova karijera. Kendall je njezina karijera također prioritet", rekao je izvor.

image

Devin Booker i Kendall Jenner

/John Angelillo/upi/Profimedia

Booker je tako fokusiran na svoju igru za Phoenix Sunse, dok reality zvijezda gradi vrlo uspješnu karijeru u modelingu. Njih su se dvoje prije mjesec dana zajedno pojavili na vjenčanju njezine polusestre Kourtney Kardashian i bubnjara Travisa Barkera u Italiji, a također su viđeni i na rođendanu prijateljice Anastasie Stassie Karanikolaou u Los Angelesu.

Kendall i Devin svoju su vezu započeli u proljeće 2020., a prvi put je javnost doznala za nju na Valentinovo 2021. kada je manekenka objavila njihovu zajedničku, romantičnu fotografiju na Instagramu.

image

Kendall Jenner

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/Pa Images/Profimedia

"Nakon dvije godine veze odlučili su imati razgovor o tome kuda njihova veza vodi. S obzirom na to da su zaključili da nemaju ista očekivanja, odlučili su uzeti pauzu, koja će najvjerojatnije biti trajna", zaključuje izvor.

Kendall je utjehu pronašla u društvu bliskih prijatelja, a na Instagramu se pohvalila i fotografijom na kojoj se sunča gola. Izvor navodi da joj srce nije slomljeno, već je samo tužna što ona i Devin na kraju ipak nisu uspjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:09