E PA NIJE BILO DIVNO

Otkriven razlog razlaza u popularnom bendu: ‘On je zmija, zbog njega je toliko loše krvi‘

Popularnu britansku grupu proši su tjedan napustili bubnjar Jonny Quinn i basist Paul Wilson

Snow Patrol 

 David Jensen/Pa Images/Profimedia/David Jensen/pa Images/profimedia

Johnnyja McDaida, člana britanskog benda Snow Patrol, navodno je, kako piše Daily Mail, Mariane, supruga njegovog sad već bivšeg kolege iz grupe, bubnjara Jonnyja Quinna nazvala zmijom zbog tvrdnji o lošim međusobnim odnosima. Predvodnik benda Gary Lightbody rekao je da mu je srce slomljeno nakon što je objavio da su bubnjar Jonny i basist Paul Wilson prošli tjedan napustili bend. Tada je potvrdio da će Snow Patrol nastaviti kao trio s njim, Johnnyjem McDaidom i Nathanom Connollyjem. Ali samo nekoliko dana nakon prijateljske izjave, čini se da su otkrivene napetosti unutar grupe. Bilo je također tvrdnji o ‘zloj krvi‘ s Johnnyjem, što je, kako navodi jedan izvor, dovelo do odlaska članova Jonnyja i Paula iz Snow Patrola.

image

Jonny Quinn

Mike Gray/Avalon/Profimedia/Mike Gray/avalon/profimedia

Jonnyjeva supruga Mariane navodno je naciljala Johnnyja u izjavi koju je podijelila na društvenim mrežama, gdje je tvrdila da je glazbenik ‘zmija‘. Na Instagramu je inzistirala da je Jonnyjev odnos s Garyjem i Nathanom i dalje dobar, ali je dodala i: "Posljednji š**ak je ipak zmija‘", piše The Sun. Navodno je također podijelila podužu izjavu o odlasku Jonnyja i Paula, ali nije spomenula Johnnyja u poruci.

Kako piše Daily Mail, izjava je navodno glasila: "Tako sam nevjerojatno ponosna na svog supruga i s vrlo pomiješanim osjećajima Jonny najavljuje odlazak iz benda. Toliko nevjerojatnih vremena, toliko nevjerojatnih ljudi i iskustava. Nisam to mogla ni sanjati. Tužna što razlog odlaska nije najbolji, ali uzbuđena zbog onoga što je pred nama. Želim Garyju i Nathanu sve najbolje, nadamo se da ćete uspjeti izdržati zajedno".

image

Johnny McDaid i Courteney Cox

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Izvor je za The Sun rekao kako je postalo je potpuno neodrživo da ostanu skupa zbog loših odnosa Johnnyja s nekim članovima benda. Snow Patrol osnovali su 1994. studenti Sveučilišta Dundee Gary; Mark McClelland i Michael Morrison. Jonny Quinn pridružio im se 1998. nakon odlaska Michaela, a Paul im se pridružio 2005. kao Markova zamjena. Nathan je stigao 2002., a Johnny McDaid, inače dugogodišnji partner glumice Courteney Cox - 2011.

Inače, to nije jedini problem koji grupa ima. Prije nekoliko godina, Gary je priznao da se boji da će razviti demenciju jer zaboravlja tekstove svojih pjesama dok nastupa na pozornici. U novom intervjuu glazbenik je detaljno opisao bitku svog oca Jacka s užasnom bolešću i otkrio da vježba vježbe pamćenja kako bi smanjio vlastiti rizik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:55