ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Otkriven uzrok smrti Coolija: ‘Moj tata je znao koristiti droge, ali one nisu imale ulogu u njegovoj smrti‘

Iako je njegova smrt bila golemi šok za obitelj, sin kaže da ih je Coolio pripremio na neočekivano

Coolio je umro u 59. godini života

 Brad Barket/Afp

Reper Coolio preminuo je krajem prošlog mjeseca u domu prijatelja u Los Angelesu. Imao je 59 godina. U to vrijeme nije objavljen uzrok smrti, no sada ga je najstariji od njegovo desetoro djece, sin Artis Ivey III., otkrio u intervjuu za The US Sun. Coolio je umro od srčanog udara.

Iako je sin bez oklijevanja rekao da je glazbenik znao povremeno koristiti droge, one nisu imale ulogu u njegovoj smrti.

- Moj tata je imao nekoliko zdravstvenih problema. Vodio je brigu o tim stvarima. Imao je vrlo ozbiljnu astmu, baš jako tešku astmu. I nije se stalno drogirao, ali svatko u životu ima svoje poroke. Ti poroci nikada nisu stvarno utjecali na njega kao oca ili čovjeka. Nije umro od njih. Imao je srčani udar - rekao je Artis Ivey III. u magazinu. Dodao je i kako je oca izgubio na svoj 33. rođendan.

Iako je njegova smrt bila golemi šok za obitelj, sin kaže da ih je Coolio pripremio na neočekivano.

- Otac nas je uvijek pripremao na stvari koje bi se mogle dogoditi - rekao je, objašnjavajući da je autor jedna od najpoznatijih rap pjesama, "Gangsta‘s Paradise", bio "vrlo duhovna osoba" i da se nije bojao smrti.

- Znate, imao je osmijeh na licu kad je došlo vrijeme za odjavu. I to je sve što je važno... On je jedan od onih ljudi koji su stvarno morali ispuniti svoju životnu sudbinu. - zaključio je sin.

Baš zbog tog ispunjavanja sudbine, Cooliova obitelj planira okupljanje njegovih prijatelja i obožavatelja, vjerojatno u hollywoodskom Kodak Theatreu. Bit će to, kažu, velika zabava kakvu bi on želio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:16