ELEKTRONSKI SPEKTAKL

Otkrivena imena koja stižu na Ultra Europe Festival 2023.: Devetu godinu dolaze najveće zvijezde

Glavna splitska pozornica, splitski Park Mladeži, zasvijetlit će u ULTRA Europe bojama od 7. do 9. srpnja

Ultra Europe Festival 2023.

 Promo

Dugogodišnja uspješna suradnja Entera Zagreb i ULTRA Europe festivala se nastavlja. Najjači radio za mlade u zemlji orijentiran na svjetske hitove, primarno one elektronske scene – Enter Zagreb i ove je godine ekskluzivni medijski pokrovitelj ULTRA Europe Festivala kojeg je do sada posjetilo više od 1.300.000 ljudi. Split će, već devetu godinu, ugostiti najveće svjetske zvijezde elektronske glazbe.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Prvi čovjek Ultre Europe, Joe Bašić u ekskluzivnom razgovoru za Enter Zagreb potvrdio je da sjajna prodaja ulaznica govori da bi ovo mogla biti najveća Ultra do sada.

“Cilj nam je da u Hrvatsku dođe što više ljudi iz cijelog svijeta koji će uz nastupe najvećih svjetskih zvijezda EDM scene moći uživati i u ljepotama naše zemlje. Ove godine pripremamo puno iznenađenja i noviteta koji će pokazati zašto je ULTRA Europe najveći festival u Hrvatskoj i u regiji“, rekao je Bašić za Enter Zagreb.

Glavna splitska pozornica – Park Mladeži - zasvijetlit će u ULTRA Europe bojama od 7. do 9. srpnja.

“Na deveto festivalsko izdanje, između ostalih, stižu Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet, Afrojack, Carl Cox, Charlotte de Witte”, potvrdio je za Enter Zagreb Alek El-Kazal, voditelj projekta Ultra Europe.

image

Ultra Europe Festival

Doug Van Sant Photography/Alive Coverage

Najnovije informacije vezane uz spektakl pod Marjanom doznajte putem frekvencija 97,0/99,0 MHz i društvenih mreža Entera Zagreb koji će i ove godine svoj studio preseliti u Park Mladeži. Slušatelje očekuju noviteti, a one koji budu imali najviše sreće Enter vodi na ULTRU i to u VIP aranžmanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 17:11