U IŠČEKIVANJU FILMA

Otkriveni detalji oko nadolazećeg ‘Barbie‘ filma: Po prvi put smo čuli i glas Margot Robbie

U snimci zabilježenoj na setu filma u Kaliforniji, brojni su ljubitelji filma po prvi puta čuli glas Margot Robbie kao Barbie

Margot Robbie kao Barbie

 Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Otkriven je glas Margot Robbie u nadolazećem filmu o popularnoj Mattelovoj lutki Barbie. U snimci zabilježenoj na setu filma u Kaliforniji, brojni su ljubitelji filma po prvi puta čuli entuzijastičan i cvrkutav glas Robbie u za sad enigmatičnom filmu.

- Spremni za zabavu? - upita Robbie na snimci pored svog Kena, Ryana Goslinga, visokofrenkventnim glasom. Koliko god kratak isječak bio, postao je viralan na društvenim mrežama i izazvao pozitivne reakcije kod publike.

Prema Vultureu, film je "priča o lutki koja je izbačena iz društva igračaka jer nije dovoljno savršena", što ne daje dovoljno informacija javnosti da bismo shvatili premisu i radnju filma.

U drugom sinopsisu na IMDB-u piše da se radnja bazira na "lutki koja živi u 'Barbielandu', ali je izopćena jer nije dovoljno savršena. Tada, ona kreće u avanturu u stvarnom svijetu."

image

Sa seta filma Barbie

Cpr/d. Sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d. Sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako je bilo oklijevanja oko toga kome će pripasti uloga Barbie, i to između Amy Schumer i Anne Hathaway, odluka je pala na Margot Robbie. U intervjuu za Variety u siječnju 2019., objasnila je svoju odluku da prihvati ulogu: "Igranje ove uloge ističe naše samopouzdanje, našu znatiželju i našu komunikaciju tijekom našeg djetinjstva i samootkrivanja. Tijekom 60 godina brenda, Barbie je osnažila djecu i potaknula ih da se zamisle u važnim ulogama poput princeze ili predsjednice".

Nadolazeći film može se pohvaliti šarolikom glumačkom postavom, uključujući Kate McKinnon, Simu Liua, Willa Ferrella, Michaela Ceru, Emmu Mackey, Arianu Greenblat, Issu Rae i Kingsleyja Ben-Adira, a nedavno se pridružila i Alexandra Shipp. Režiju potpisuje Greta Gerwig, koja je sa svojim partnerom Noahom Baumbachom napisala scenarij.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:15