VIRALNA ZVIJEZDA

Otkriveno čime se bavi brko s fudbalerkom za kojeg su svi tvrdili da je prerušena Meghan Markle: ‘Ja kradem dragulje?‘

Teorija zavjere koja je postala iznimno viralna, krenula je nakon što su na krunidbi kamere nakratko prikazale skladatelja

Sir Karl Jenkins 

 John Stillwell/Afp/Profimedia/John Stillwell/afp/profimedia

Nikada nemojte ovog čovjeka etiketirati kao "majstora prerušavanja", piše The New York Post. Sir Karl Jenkins, velški skladatelj čija je glazba izvedena na krunidbi kralja Charlesa III u subotu odbacio je naklapanja glasine da je on bio prerušena Meghan Markle na tom iznimnom događaju.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Mega/The Mega Agency/Profimedia/

Teorija zavjere koja je postala iznimno viralna, krenula je nakon što su na ceremoniji u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja u prijenosu, kamere vrlo kratko prikazale Jenkinsa (79) s velikim naočalam, sijedom čupavom kosom i gustim brkovima. Na društvenim medijima odmah su se pojavile teorije da se upravo 41-godišnja Markle koja nije prisustvovala krunidbi na kojoj je bio njezin suprug princ Harry (38), pokušava ušuljati na veliku zabavu. Jenkins je u utorak objavio video na svom TikToku i prilično duhovito progovorio o toj "zavjeri".

@karljenkinsofficial Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins ♬ Jenkins: Adiemus - Karl Jenkins

"Bio sam prilično iznenađen što su neki ljudi mislili da sam prerušena Meghan Markle. Netko je napisao da sam bio tamo, tko god da sam bio, da ukradem krunske dragulje", kazao je glazbenik. Jenkins se tada našalio da "ovako izgleda cijelo vrijeme" i pokazao na svoju vitešku medalju koju je također nosio na krunidbi.

image

Sir Karl Jenkins na krunidbi

/Screenshot/bbc

"Oh, moji brkovi također su spominjani u The Timesu. Ali ja imam brkove od svoje 18 godine. Tada je to bilo vrlo trendi. Dakle, to sam ja. U tome nema ničeg zlokobnog ili iznenađujućeg.", zaključio je Jenkins. Naravno, ni taj demantij nije do kraja pomogao da zaustavi sumanuta nagađanja na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:56