STIGAO IM DRUGI DJEČAK

Otkriveno ime Rihanninog drugog djeteta: Čini se da i ovo ima posebno značenje

Rihanna je vijest o drugoj trudnoći objavila kada se pojavila na poluvremenu Super Bowla u veljači

Rihanna i RZA

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Otkriveno je neobično ime drugog sina Rihanne i A$AP Rockyja, i to mjesec dana nakon što je pjevačica rodila.

Poznata 35-godišnja glazbenica i jedan od najpopularnijih repera današnjice sina su nazvali Riot Rose Mayers, a ime bi moglo biti ujedno i referenca na nedavnu pjesmu 34-godišnjeg Rockyja i Pharella Williamsa zvane "Riot" s početka ove godine.

Prema izvodu iz matične knjige rođenih do kojeg je došao The Blast, Riot je rođen 1. kolovoza 2023. u bolnici Cedar Sinai u Los Angelesu u 7:41 ujutro. Par je odlučio zadržati svoju tradiciju imenovanja, koristeći još jedno ime koje počinje s ‘R‘, nakon što su svog prvog sina, rođenog u svibnju 2022., nazvali RZA Athelston Mayers.

image

Rihanna i ASAP Rocky na Met Gali

Ouzounova/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Doduše, ne zna se kada će par podijeliti fotografije najnovijeg člana obitelji. Prethodno je Rihanna podijelila snimke RZA-e sedam mjeseci nakon njegova rođenja.

Podsjetimo, Rihanna je slavno objavila svoju drugu trudnoću kada se pojavila na poluvremenu Super Bowla u veljači s trudničkim trbuščićem. Inače, ime njihovog starijeg sina posveta je producentu i reperu RZA-i, vođi Wu-Tang Clana, čije je pravo ime Robert Fitzgerald Diggs.

image

Trudna Rihanna i A$AP Rocky

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Također, prošlog mjeseca je objavljeno da je slavna pjevačica rekla da se sada osjeća kao da joj je obitelj "potpuna". Prema Peopleu, čini se da glazbenica i slavni reper nemaju planove za još prinova u obitelji. Naime, izvor je za spomenutu publikaciju izjavio kako se "Rihanna sada osjeća kao da je njezina obitelj kompletna" i dodao da je to "nešto što je oduvijek željela".

Superzvijezda rođena na Barbadosu već je govorila o majčinstvu u intervjuu za britanski Vogue u ožujku.

- Imati dijete ti otvara drugu stranu života gdje si sada u matrici s ljudima koji su već imali djecu - rekla je i dodala da sada ima "poštovanja prema mamama i tatama". Također, naglasila je da se sve mijenja kada dobijete dijete.

- Stvarno se ne sjećaš života prije, to je najluđa stvar u vezi trudnoće. Doslovno se pokušavaš sjetiti, i znaš da postoje fotografije tvog života prije, ali se sve čini veoma dalekim. Ne možete više uživati u tim stvarima na način kao što ste ranije - objasnila je.

Govoreći o rođenju svog sina, ustvrdila je da je "od jedne osobe postala dvije".

- Uđete u bolnicu kao par, a izađete kao tročlana obitelj. To je ludo - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:22