VRUĆE PORUKE

Otkriveno kako je Ben Affleck ponovno zaveo Jennifer Lopez, ključan je bio - mail!

Romansu bivših zaručnika komentirao je i Affleckov prijatelj, Matt Damon. Evo što je otkrio!
Ben Affleck i Jennifer Lopez
 Bruce/javiles/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Čim su Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45), nakon mjeseci šuškanja i govorkanja o A. Rodovoj prevari, službeno priopćili javnosti da su se odlučili razići i krenuti svojim putem, fanovi i mediji su zaključili da je Ben Affleck (48), glumac i Jenniferin bivši zaručnik u niskom startu.

Najednom joj je počeo javno, u medijima, laskati, a u brzo su krenula i govorkanja o njihovim intimnim zajedničkim druženjima u Jenniferinoj vili na Bel Airu.

image
Lopez i Affleck u filmu "Gigli" u kojem su se i zaljubili
Columbia Pictures - Album/Album/Profimedia

Afflecka, koji je s Jennifer bio od 2002. do 2004., osiguranje bi pokupilo nedaleko od njene vile, a potom i odvezlo nakon nekoliko sati provedenih s J. Lo. Tako se glumac nekoliko dana vozikao od svoje do njene vile. A uvijek ga je prevozio bijeli terenac, Escalade, u vlasništvu J. Lo.

image
Jennifer Lopez u svom bijelom terencu u kojem je kasnije viđen i Affleck
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

No, paparazzi uz sve muke nisu uspjeli tada par uhvatiti zajedno.

Potom su se bivši zaručnici odvojeno pojavili na koncertu VAX LIVE u Los Angelesu, u nedjelju, 2. svibnja, Affleck i Lopez su zajedno su odletjeli u Yellowstone Club - privatni rezidencijalni klub, skijalište i golf odmaralište koje se nalazi u Montani, gdje su zajedno proveli vikend. Zanimljivo je da glumac i sam u Montani posjeduje luksuznu brvnaru.

image
Na putu na romantični vikend u Montani
Bruce/javiles/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ovog puta paparazzi su ih uhvatili zajedno u autu na putu prema Montani gdje su zajedno proveli romantični vikend, kako javljaju strani mediji, ali uhvatili su ih zajedno i pri ukrcavanju na privatni zrakoplov koji ih je vratio nazad u Los Angeles.

Affleck, koji je od siječnja single, nakon što ga je nogirala 15 godina mlađa kubansko-španjolska glumica Ana de Armas, već je postao pravi heroj u očima fanova koji glasno navijaju za povratak čuvenog para prozvanog – Bennifer.

image
Zuma Press/Profimedia

Pričalo se da se u akciju osvajanja svoje bivše ljubavi, od koje su ga rastavili nemilosrdni tabloidi, upustio tek nakon što je njezina veza s bivšim bejzbolašem A. Rodom postala stvar prošlosti, znajući da je lijepa latino pjevačica još uvijek slaba na njega.

U svom intervjuu za magazin People 2016. godine, Lopez je priznala da je unatoč tome što su se razišli, između nje i Afflecka postojala “istinska ljubav”.

image
Kevin Sullivan/Zuma Press/Profimedia

- U drugačijem vremenu, u drugačijim okolnostima, tko zna što se moglo dogoditi, ali naša je ljubav bila iskrena - rekla je tada.

Sada, pak, najnovije informacije tvrde da je Affleck mjesecima Jennifer slao ljubavna pisma i to dok je ona još bila u vezi s Rodriguezom, javlja TMZ.

- Affleck i J.Lo redoviti razmjenjuju mailove još od početka veljače - izjavio je izvor blizak paru za TMZ.

Njihova prepiska započela je nakon što je Lopez otputovala na Karibe na snimanje filma “Shotgun Wedding”, a njihov je ton, kaže izvor, više “volim i čeznem za Jen” nego prijateljski.

image
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia

U svojim porukama, Affleck je pjevačici navodno napisao da senzacionalno izgleda na fotografijama iz Dominikanske Republike. Lopez je njemu pak napisala da je riječima "osvojio njezino srce".

Affleck je u vrijeme razmjene ovih e-mailova snimao svoj film "The Tender Bar" u Bostonu.

Njihova koketna komunikacija očito se nastavila sve vrijeme dok je Jennifer u Dominikanskoj Republici snimala film. Sa snimanjem je napokon završila u travnju, a upravo tada se par počeo tajno družiti u Los Angelesu.

Dok je Rodriguez ostao apsolutno šokiran novom romansom svoje bivše zaručnice i ne može već danima doći k sebi, Affleckov dobar prijatelj – glumac Matt Damon (50) iskreno je sretan, kako kaže.

- Na svijetu nema dovoljno žestica kojima biste me mogli natjerali da kažem nešto o tome - rekao je Damon voditeljima “Today” showa za vrijeme videointervjua iz Australije.

image
Matt Damon i Ben Affleck
Robyn Beck

Na pitanje kada je čuo za vijest, Damon i dalje nije popuštao.

- Ma, evo, upravo sam od vas čuo za to. Sjedio sam ovdje i čekao da budem na TV-u. Prvi glas – rekao je neuvjerljivo Damon.

Affleckov glumački kolega iz filma “Good Will Hunting” ipak priznao kako bi bio presretan ako se povratak legendarnog para Bennifer pokaže istinitim.

- Volim ih oboje. Nadam se da je istina. To bi bilo genijalno - rekao je Matt Damon o Afflecku i Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:04