SMRT NA SETU

Otkriveno koje su bile posljednje riječi Halyne Hutchins, snimateljice koju je usmrtio Alec Baldwin

Članovi filmskog seta otkrili su posljednje riječi Halyne Hutchins, koja je nekoliko sati kasnije preminula

Alec Baldwin

 Instagram, Profimedia

Nekoliko sekundi nakon što ju je glumac Alec Baldwin slučajno usmrtio na setu filma "Rust", snimateljica Halyna Hutchins rekla je: "Ovo nije bilo dobro. To uopće nije bilo dobro."

Samo nekoliko sati nakon toga proglašena je mrtvom.

Njezine posljednje riječi otkrivene su tijekom intervjua s 14 članova filmskog seta, brojnih emailova i poruka, a otkrio ih je Los Angeles Times.

Kako navode, Baldwin se pripremao za scenu pucnjave u crkvi kada se dogodio tragedija. "Znači, pretpostavljam da ovo trebam uzeti, povući i bang", rekao je glumac koji je bio uvjeren da u rukama drži pištolj s lažnim mecima, koji su predviđeni za filmski set. Umjesto toga, opalio je pravi metak i pogodio Hutchinsovu.

Smrtno ranjena Hutchinsova je pala u ruke glavnom električaru na snimanju dok joj je krv tekla iz prsa na mjestu gdje je pogođena. U međuvremenu je i redatelj Joel Souza, kojeg je metak ranio, također pao na tlo. "Što je to bilo, dovraga? Ovo peče k'o sam vrag", vikao je Souza.

Baldwin je odbacio pištolj i šokirano ponavljao "Što se, dovraga, upravo dogodilo?" Netko je zazvao hitnu, a član filmskog seta pogledao je Hutchinsovu u oči i rekao: "Oh, ovo nije bilo dobro."

"Ne, nije bilo dobro. Uopće nije bilo dobro", uzvratila mu je ozlijeđena snimateljica, koja je nakon nekoliko sati preminula.

image

Ubijena snimateljica Halyna Hutchins

Sonia Recchia/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:18