PROBLEMI S DISANJEM

Otkriveno pravo stanje legendarnog bubnjara Bijelog dugmeta: Svim snagama se borili za njegov život

I dalje mu se bore za život, a zdravstveno stanje mu je sve gore

Milić Vukašinović

 Screenshot/

Legendarni bubnjar ‘Bijelog dugmeta‘ i ‘Vatrenog poljupca‘ Milić Vukašinović, koji je nedavno operiran u Urgentnom centru u Beogradu, gdje mu je prijetila čak i amputacija noge, ponovno je završio na klinici i to na Općoj intenzivnoj njezi u Urgentnom centru zbog problema s disanjem.

Ovu informaciju potvrdio je i sam Milić, koji je istaknuo da je na samrti, te da o njemu brine grupa liječnika. I dalje mu se bore za život, a zdravstveno stanje mu je sve gore.

"Trebao bi preživjeti, ima plućni edem, vjerojatno usred srčanog popuštanja. Priključen je na neinvazivnu ventilaciju, to baš nije dobro", rekao je izvor blizak rokeru za srpske medije.

Njegova supruga Suzana javno je zatražila pomoć.

"Ima li neki doktor koji radi na Urgentnom (opća intenzivna njega) da mi se hitno javi. Molim RT, hitno je", napisala je supruga.

"Stigao iz pakla s obje noge ali bez cigareta, poslije 62 godine bjesomučnog pušenja s bjesomučnim uživanjem, je*i ga, avaj, ne mogu jare i pare, pozdrav svima, uživajte s mjerom a ne k‘o ja", napisao je krajem srpnja na Facebooku Milić Vukašinović.

Inače, Milić Vukašinović rođen je u Beogradu, a glazbenu karijeru započeo je u Sarajevu. Navodno je bubnjeve naučio svirati sam, a tepali su mu da je ‘doktor za rock and roll‘. Svirao je u ‘Indexima‘, a 1976. godine došao je u ‘Bijelo dugme‘. Osnivač je ‘Vatrenog poljupca‘, a nikada nije krio da se u mladosti odao alkoholu, drogi i drugim porocima.

Iza sebe ima brak s prvom suprugom Verom koji je trajao 30 godina, a sada je s 30 godina mlađom Suzanom. Zbog dugova koji su ostali nakon što je njegova kći Maja 2018. godine umrla zbog predoziranja tabletama, glazbenik je morao prodati svoj sarajevski stan. Zbog toga sa sadašnjom suprugom živi kao podstanar u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:54