PRIJE ILI NAKON KIM?

Otkriveno s kojom je pjevačicom Kanye spavao: ‘Ne znam kako je njoj bilo, ali barem ju je hvalio‘

Kanye West nije precizirao kada se dogodila afera pa nije posve jasno je li se to dogodilo za vrijeme braka s Kim ili ranije
Kanye West
 Saul Loeb/AFP

Reper Kanye West priznao je članovima svog tima tijekom Saint Pablo turneje 2016. godine da se spetljao s američkom pjevačicom i glumicom Christinom Milian.

On im je rekao vrlo sočne detalje o svojim aferama s drugim ženama koje su se dogodile dok je bio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian.

Ipak, poznati reper nije precizirao kada se dogodila njegova afera s Christinom Milian pa nije posve jasno je li se to dogodilo za vrijeme braka s Kim ili ranije.

"Govorio je o tome kako je varao Kim i šizio, a onda je samo odjednom izjavio da je bio s Christinom Milian. Kanye se hvalio i govorio kako je seks s njom bio dobar, iako vrlo kratak nakon izlaska u klub. Nije išao u detalje kada i gdje se to dogodilo, no spomenuo je Nicka Cannona i njihov 'bro code', kao da nije želio da ovaj to sazna. Činilo se kao da se sve to dogodilo u prošlosti, no jednostavno je želio otkriti sve svoje tajne, ponašao se kao luđak", otkrio je izvor, piše The Sun.

Bivši suprug Mariah Carey i bivši dečko Kim Kardashian, Nick Cannon, i Christina Milian bili su u vezi od 2003. do 2005. godine stoga Kanyeov komentar o njemu može sugerirati da se afera s Milian dogodila prije veze s Kim Kardashian. Milian se čak pridružila Westu na njegovoj turneji 2004. godine, a on je radio s njom i na njezinoj pjesmi "Diamonds" iz 2009. godine.

"Njegov se tim smijao na sve to i nisu znali što bi rekli. Ne znam kako bi se Christina osjećala da je znala što je sve govorio o njihovu seksu, ali ako ništa drugo, barem ju je hvalio. Nitko nije siguran zna li Kim da su se njih dvoje spetljali, no očito je da su bile bliski godinama i da su surađivali", otkrio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:43