AGENT 007

Otkriveno tko je najveći favorit za sljedećeg Jamesa Bonda: ‘Dominira tržištem već neko vrijeme‘

Šuška se da Tom Hardy neće biti novi James Bond, iako je posljednjih mjeseci njegovo ime stalno na vrhu favorita

Daniel Craig odustaje od daljnjeg snimanja filmova o Jamesu Bondu

 Tolga Akmen/AFP

Debata o tome tko bi mogao ili bi trebao biti sljedeći glumac koji će utjeloviti Jamesa Bonda na velikom platnu, razbuktala se otkako je britanski glumac Daniel Craig jasno dao do znanja da će mu film ‘No Time To Die’ iz 2021. biti posljednji.

Od Craigova odlaska, sve su oči bile uprte u šefove filmoav o Bondu te su mnogi sa zanimanjem pratili tko će sljedeći odjenuti popularni smoking.

Ako je suditi po engleskim kladionicama, Tom Hardy neće biti novi James Bond, iako je posljednjih mjeseci njegovo ime bilo stalno na vrhu popisa favorita. On je ranije odbio komentirati te navode, izjavivši: "Ako to spomenem, nestalo je. Znate, postoji izreka među nama u glumcima, da ako pričate o tome, automatski ispadate iz utrke. Dakle, ne mogu to komentirati."

image

Tom Hardy

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Njega je zamijenio Rege-Jean Page, kojeg je među zvijezde i kao miljenika žena lansirala popularna povijesna serija ‘Brigerton’. Međutim, glumac je nedavno otkrio da se neće vratiti u drugu sezonu serije, što je pak potaknulo glasine da bi upravo on mogao biti sljedeći 007.

image

Rege-Jean Page u seriji 'Bridgerton'

Splashnews.com/Splash/Profimedia

Prema Ladbrokesu, Rege-Jean Page trenutno je favorit za narednog Jamesa Bonda, s koeficijentom 9,4.

Mlada bi zvijezda zasigurno bila dobra promjena u odnosu na tradicionalnu sliku međunarodnog špijuna. No, unatoč svojim fantastičnim izgledima, nedavno je priznao da mu "laska" što ga razmatraju, ali da te glasine ne shvaća ozbiljno.

Gostujući u emisiji The Tonight Show, Page je rekao: "Mislim da bi ovdje mogao biti kulturni element. Naime, ako ste Britanac i učinite nešto što ljudi cijene, onda počinju da govore riječ na 'B'. To je kao značka za zasluge. Dobijete 'B' značku."

"Mnogo njih se našlo u utrci za ulogu Bonda tijekom godina, ali Rege-Jean Page je taj koji dominira tržištem već neko vrijeme, a čini se da neki misle da će on biti taj koji će naslijediti Daniela Craiga", rekao je Alex Apati iz Ladbrokesa.

Odmah ispod njega na popisu nalazi se glumac Henry Cavill, kao trenutno drugi favorit, dok je Aidan Turner na trećem mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. veljača 2024 06:55