LJUBI MILIJARDERA

Otkriveno tko je nova djevojka Elona Muska, radi se od 23 godine mlađoj glumici

Natasha Bassett će se pojaviti u nadolazećem biografskom filmu o Elvisu Presleyju gdje će glumiti njegovu prvu djevojku Dixie Locke

Elon Musk i Natasha Bassett

 Afp, Profimedia

Milijarder Elon Musk (50) ima novu djevojku, a zaljubljeni par uhvaćen je zajedno dok su izlazili iz privatnog aviona u Los Angelesu u četvrtak, nakon čega su uskočili u njegovu Teslu.

Riječ je o 27-godišnjoj australskoj glumici, Natashi Bassett, koja će se pojaviti u nadolazećem biografskom filmu o Elvisu Presleyju gdje će glumiti njegovu prvu djevojku Dixie Locke.

- Natasha i Elon viđaju se već nekoliko mjeseci. Prvo je to bio prijateljski odnos, a nakon što se on razveo od Grimes postalo je nešto više - rekao je izvor blizak Musku za strane medije.

- Natasha naporno radi na svojoj karijeri, a Elon podržava njenu želju da bude poznata po svojim uspjesima, a ne kao njegova djevojka - dodao je.

image

Natasha Bassett

Robyn Beck/AFP
image

Natasha Bassett

Valerie Macon/AFP
image

Natasha Bassett

Valerie Macon/AFP

Mlada glumica odrasla je u Sydneyu, a preselila se u New York 2019. kako bi pohađala dramsku školu.

Bassett se pojavila u više TV serija, glumila je u filmu Ave, Cezare!, te je utjelovila Britney Spears u filmu Britney Ever After iz 2017., a uloga u biografskom filmu o Elvisu bit će joj najveća dosad.

image

Natasha Bassett

Priscilla Grant/Everett/Profimedia

Podsjetimo, šef SpaceX-a i osnivač Tesle prekinuo je u rujnu vezu s glazbenicom Grimes nakon trogodišnje veze, no ostali su u dobrim odnosima te se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju.

Musk je ranije bio u braku s glumicom Talulom Riley, koju je oženio dva puta - 2010. godine, te ponovno 2013. - a konačno su se razveli 2016.

image

Elon Musk

Hannibal Hanschke/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:32