SOFIA I JOE

Otkriveno zašto se nakon sedam godina razišao omiljeni holivudski par: ‘Nije se vidjelo na početku...‘

‘On voli izlaziti i zabavljati se, a ona voli profinjenije stvari. On je zadublje u video igrice i filmove o superjunacima, a njoj je ljepota udarila u glavu‘

Joe Mangiello and Sofia Vergara

 Shutterstock Editorial Profimedia/

Sofia Vergara i Joe Manganiello razišli su se nakon sedam godina braka, a izvori bliski paru otkrili su da su se supružnici udaljili nakon što su "na površinu izašle prave verzije njih samih".

U zajedničkoj su izjavi, 51-godišnja Vergara i 46-godišnji Manganiello napisali: "Donijeli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se vole i jako brinu jedno o drugom, ljubazno vas molimo za poštivanje naše privatnosti u ovo vrijeme dok plovimo prema novoj fazi naših života".

Par se vjenčao na Floridi 2015. i nemaju zajedničke djece.

Prijatelji para otkrili su kako su se Sofia i Joe udaljili zbog njihovih "različitih stavova, iako su se u početku zbližili upravo zbog razlika".

"Joe je veliko dijete, voli igrati Dungeons & Dragons, voli se hrvati, sav je u video igrama, filmovima o superjunacima, stripovima, odlascima na koncerte, veliki je obožavatelj američkog nogometa. Juri za zabavom", ispričali su poznanici, dodajući: "On voli izlaziti i biti viđen i dobro se provoditi. A kad je vrijeme da se uozbilji i kad je vrijeme da se baci na posao, on uključi taj dio sebe, ali uvijek je spreman živjeti na najjače i izlaziti i zabavljati se. To je odmah privuklo Sofiju koja je potpuno drugačija. Naravno da i ona voli zabavu, dobro se provoditi i izlaske, ali je više zaokupljena finijim stvarima u životu, putovanjima, otmjenim večerama, životom slavne osobe i svime što ide uz to. Cijeli joj život govore da je superseksi i prekrasna. I to joj je udarilo u glavu. S druge strane, ima i tešku narav i vrlo brzo se uzruja oko nebitnih stvari, dok Joe pokušava maknuti takve stvari od sebe i jednostavno se prepustiti".

"Te se stvari nisu vidjele dok su se zaljubljivali, ali prave verzije njih samih počele su se pokazivati, i počeli su ići jedno drugom na živce, odabirući posao umjesto zajedničkog vremena. I malo po malo, prestali su željeti biti zajedno i provoditi vrijeme zajedno jer bi neka sitnica bila okidač za stav koji im nije odgovarao. Njihovi stavovi o svemu su bili potpuno suprotni, a takvo nešto je iznimno pogubno za vezu i došli su do točke kad bi bio dobar dan, a onda bi jedna stvar bila izrečena ili učinjena, i oni bi se uzrujali. Završilo je tako da je bilo jednostavnije i opuštenije da ne budu zajedno. Kad kažu da će biti prijatelji, i hoće, ali romantični dio je završio. Otuđili su se od nečega što je moglo biti stvarno dobro".

Izjava o razvodu, koju je prvo objavio Page Six, stigla je samo nekoliko dana nakon što je Manganiellova posveta Vergari povodom rođendana izazvala veliku pažnju obožavatelja koji su je proglasili "hladnom", pitajući se o statusu njihove veze. Naime, glumac je prošlog ponedjeljka objavio fotografiju sebe i supruge u niskoj rezoluciji na kojoj zagrljeni slave njezin 51. rođendan na Capriju u Italiji. Na njezinoj lijevoj ruci nije bilo vjenčanog prstena, a on je sa svojih 2,7 milijuna obožavatelja jednostavno podijelio: "Sretan rođendan, Sofia!!!".

Uslijedila je gomila zabrinutih komentara: "Joe, nadam se da ste vas dvoje OK, ovo je bila puno drugačija (hladna) rođendanska čestitka za suprugu, za razliku od prijašnjih", "Nešto se definitivno događa. Nije komentirao njezine fotografije. Hmmm....", "Jesam li ja jedina kojoj se ne sviđa način na koji ovo zvuči? ‘Sofia‘... niti ‘moja ljubav‘, ‘moja voljena supruga‘...", samo su neki od zabrinutih komentara, a interesantno je i da sama Sofia nije prokomentirala post.

Entertainment Tonight pak tvrdi kako je razvod izvjestan već duže vrijeme.

"Provode vrijeme odvojeno i fokusirani su svatko na sebe, na svoje karijere, svoje voljene. Sofia se potpuno posvetila svojoj liniji kozmetičkih proizvoda i jako je oko toga angažirana i uzbuđena. Organizirala je proslavu u svom domu u Los Angelesu krajem lipnja povodom lansiranja brenda, a Joe nije bio na njoj. Ipak, imala je u sobi uokvirenu fotografiju njih dvoje kako se ljube", tvrdi poznanik.

Još uvijek se ne zna tko će preuzeti skrbništvo nad njihovim voljenim psom Bubblesom. Oboje su na društvenim mrežama posvetili objave svom voljenom ljubimcu 10. srpnja, povodom njegova desetog rođendana.

image

Sofia Vergara

Instagram/sofia Vergara/

Zvijezda serije "Moderna obitelj" trenutno uživa na Capriju, a nejasno je je li i Joe s njom na putovanju, s obzirom na to da nema niti jedne objavljene zajedničke fotografije na njezinim društvenim mrežama. Posljednja objava sa zajedničkom slikom datira od prošlog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:26