NIJE SE SUZDRŽALA

Otvoreno kritizirala Grammyje: Beyonce grubim stihovima odgovorila na problem koji je prati godinama

‘Cowboy Carter‘ se više oslanja na country nego bilo koji drugi album koji je pjevačica prethodno objavila

Beyonce tijekom iHeartRadio Music nagrada, 1. travnja 2024.

 Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Beyonce, koja trenutno hara top ljestvicama i streaming servisima svojim najnovijim albumom "Cowboy Carter", dotakla se svojim stihovima i Grammyja, za koje mnogi smatraju da je kradu i podcjenjuju godinama. Usprkos tome da je osvojila čak 32 Grammyja u svojoj karijeri, nikada se nije dočepala onog najprestižnijeg, za album godine.

image

Beyonce

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Slavna se pjevačica u stihovima svoje nove pjesme "Sweet Honey Buckin" sa spomenutog albuma pozabavila time što nikad nije osvojila jedan od najpoželjnijih "trofeja Akademije":

"AOTY [Artist of the Year],

I ain’t win/ I ain’t stuntin’ ’bout them/ Take that s – – t on the chin

Come back and f – – k up the pen"

U ovim stihovima je 42-godišnja pjevačica izrazila nezadovoljstvo odlukama Akademije i naglasila kako se ne obazire na njihove odluke, ističući kako će nastaviti raditi i pisati dalje, na poprilično vulgaran način.

Naime, njezini albumi “I Am … Sasha Fierce,” “Beyonce,” “Lemonade,” i “Renaissance” bili su nominirani za album godine, ali pjevačica nikada nije uspjela osvojiti nagradu u toj kategoriji. Čak se i Beyoncéin suprug, Jay-Z, pozabavio ovim problemom tijekom dodjele Grammyja ove veljače, obraćajući se izravno Akademiji te rekao kako "moraju shvatiti neke stvari".

Poznati je reper iskoristio priliku i na pozornici uz njihovu kćer Blue Ivy stao u obranu supruge te istaknuo da je nepravedno to što Beyonce u cijeloj karijeri nije primila nagradu za album godine.

- Volimo vas sve... I ne želim osramotiti ovu mladu damu, ali ona ima više Grammyja od svih, a i dalje nije osvojila nagradu za album godine - naglasio je na pozornici.

Što se tiče novog albuma, "Cowboy Carter" se više oslanja na country nego bilo koji drugi album koji je pjevačica prethodno objavila. Jedan izvor rekao je za The Post u petak da je album njena "osveta zajednici country glazbenika".

- Kada kažeš Beyonce da nešto ne može učiniti, ona to učini - rekao je izvor blizak pjevačici za NY Post.

- Ako je ne pozoveš na zabavu; ona će napraviti veću zabavu nego što je tvoja. Tako ona funkcionira - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 20:18