PRIRODNA LJEPOTICA

Ova oskarovka užasava se crvenih tepiha, no zato na plaži izgleda kao djevojka od milijun dolara

Glamur nije moje prirodno stanje. Na početku karijere mislila sam da nisam ‘dostojna‘ svih tih elegantnih haljina, kaže Brie Larson
Brie Larson
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Zvijezda filmova "Soba", "Dvorac od stakla" i "Kapetanica Marvel", 31-godišnja Brie Larson, ovih dana snimljena je kako uživa na godišnjem odmoru na Havajima. S njom je i njezin dečko, glumac i redatelj Elijah Allan-Blitz, no svu pažnju na rajskoj pješčanoj plaži ukrala je upravo lijepa oskarovka, koja je u jednodijelnom kupaćem kostimu s printom leptira pokazala besprijekornu liniju i utrenirano tijelo.

image
Brie Larson
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Brie Larson
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Prirodna ljepotica Brie nedavno je postala i zaštitno lice kozmetičkog brenda Decorté, čemu se, kako je sama priznala, nije nadala ni u najluđim snovima.

- Vjerovali ili ne, ali uloga superjunakinje, kapetanice Marvel, pomogla mi je da i u stvarnom životu pronađem vlastitu unutarnju moć. Kad sam počela trenirati i graditi mišiće, kad sam otkrila da mogu gurati džip i podići 200 kilograma, počela sam se 'otključavati', shvatila sam da sva ona ograničenja koja sam imala u glavi jednostavno nisu istinita - izjavila je nedavno glumica.

A skromna kakva jest, nikad se, dodaje, nije smatrala seks-simbolom i fatalnom ženom za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta.

- Glamur nije moje prirodno stanje. Sjećam se koliko sam se na početku karijere brinula, mislila sam da nisam 'dostojna' svih tih dizajnerskih, elegantnih haljina, bila sam pod strašnim stresom svaki put kad bih trebala kročiti na crveni tepih... Srećom, imala sam fenomenalan beauty koji koji me usmjeravao i učio kako se ponašati u takvim situacijama.

S vremenom sam polako zavoljela šminkanje, friziranje, počela sam se osjećati sjajno u glamuroznoj odjeći, iako mi je i dalje puno draže biti bez šminke i nositi ležernu garderobu - rekla je svojedobno Larson.

Njezini obožavatelji slažu se kako oskarovka u svim izdanjima izgleda kao djevojka od milijun dolara.

image
Brie Larson
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Brie Larson
VALERIE MACON/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:22