LASKAVA TITULA

Ovaj glumac je proglašen najseksi muškarcem na svijetu: ‘Moja baka je sada najponosnija‘

Ova 33-godišnja zvijezda najpoznatija je po ulogama u "Creedu" i "Black Pantheru"
 Instagram

Prema izboru magazina People, ovogodišnji nositelj laskave titule najseksi muškarca na svijetu je glumac Michael B. Jordan, 33-godišnja zvijezda najpoznatija po ulogama u "Creedu" i "Black Pantheru".

Ovogodišnjim pobjednikom proglašen je u ponedjeljak u popularnom showu Jimmyja Kimmela. Da bi dodatno dao na neizvjesnosti, a ujedno i smanjio rizik od širenja koronavirusa, Jordan je na pozornicu stigao u žutom hazmat odijelu koje je skinuo tek kad je publika pogodila o kome je riječ.

image
Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U intervjuu za magazin koji već desetljećima provodi izbor za najpoželjnijeg muškarca svijeta Jordan je napomenuo kako su žene u njegovoj obitelji, posebice baka, "definitivno ponosne" na njegovu novu titulu, kojom se pohvalio i na svom Instagram profilu.

Time se priključio prestižnom društvu svjetskih ljepotana poput Johna Legenda, Idrisa Elbe, Chrisa Hemswortha, Channinga Tatuma i Davida Beckhama.

U šaljivom tonu prošlogodišnji je pobjednik Legend naglasio da mu je to bilo sjajno iskustvo, no spreman je odreći se titule.

image
Charlie Steffens/Zuma Press/Profimedia

U objašnjenju izbora People je naveo da se Jordan borio za pravdu i izvan ekrana, bio aktivan u pokretu Black Lives Matter te se zalagao za registraciju glasača uoči nedavnih izbora. Uz to, glumac je najavio kako želi ubuduće više producirati i režirati, a manje glumiti.

image
Instagram

- Samo želim rasti, kakva god moja sljedeća evolucija bila. Želim imati utjecaj diljem svijeta, i to ne samo kroz uloge koje igram - istaknuo je glumac, dodajući kako priželjkuje i zasnovati obitelj. A iako je dosad bio povezivan s brojnim ljepoticama, službeno je i dalje - single.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:21