URNEBESNO

Ovaj graf najbolje govori o ukusu Leonarda DiCaprija: ‘Hoće li tražiti da ga maknu i iz Titanica?‘

DiCaprio ima bogatu povijest prekida s djevojkama koje se približe ili navrše 25 godina

Leonardo DiCaprio i sve njegove žene

 Jutarnji.hr/AFP

Nakon što je objavljena vijest da je slavni glumac Leonardo DiCaprio (47) prekinuo nakon nešto više od četiri godine sa svojom 25-godišnjom djevojkom Camilom Morrone, ne prestaju šale na njegov račun i na račun njegova ljubavnog života.

Naime, DiCaprio ima bogatu povijest prekida s djevojkama koje se približe ili navrše 25 godina.

image

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Godine 2000., kada je imao 25 godina, ušao je u vezu sa svojom najmlađom djevojkom, Gisele Bündchen koja je tada imala 18 godina. Par je raskinuo nakon pet godina, kada je Gisele imala 23. Zatim je povremeno, do 2011., hodao sa Sports Illustrated modelom Bar Refaeli. Njihova veza završila je nakon šest godina veze - slučajno u isto vrijeme kada je manekenka napunila 25 godina.

Glumica Blake Lively, koja je sada udana za glumca Ryana Reynoldsa, hodala je s Leom kada je imala 23 godine. Sljedeća javna veza bila je s anđelicom Victoria‘s Secreta, Erin Heatherton. Ona je tijekom njihove veze imala 22 godine, a razišli su se nakon 10 mjeseci hodanja.

U vezi koja je trajala 18 mjeseci, od svibnja 2013. do prosinca 2014. godine, Leo je bio s Toni Garrn koja je tada imala 20-21 godinu. Nakon nje, uslijedila je veza s Ninom Agdal koja je tada imala 24 godine. Prekinuli su 2017. kada je ona napunila 25 godina. Nakon Nine došla je Camila, a zna se kako je ‘ona završila‘.

image

Leonardo DiCaprio ne želi biti u vezi s djevojkama starijim od 25 godina

Jutarnji.hr

"Kada djevojke navrše 25 godina, počinju tražiti nešto više. Žele se vjenčati i smiriti. A Leo to ne želi. On ne želi obitelj i ne želi biti sa ženama koje će ga prisiljavati na to", otkrio je izvor blizak glumcu za New York Post.

"One minute kada djevojka upozna Lea, njezin sat počinje otkucavati. Ako postane prestara u narednih nekoliko godina, gotovo je. Ako mu se previše približi u sljedećih nekoliko godina, gotovo je. On sada jest stariji, ali njegov ukus kad su žene u pitanju nije ostario", dodao je izvor.

A odna su uslijedile brojne šale na glumčev račun i neke su poprilično smiješne.

"Možda je Leonardo DiCaprio toliko mrzio ono što se dogodilo 11. rujna da ne može biti sa ženama koje se toga sjećaju. Jeste li ikada pomislili da bi to mogao biti razlog", glasio je jedan šaljivi komentar na Twitteru, a zaredali su se i brojni drugi.

"Možda je Leonardu DiCapriju žao svih žena koje ne mogu rentati automobil dok ne navrše 25 godina i zapravo je samo dobar dečko. Niste razmišljali na taj način", glasio je drugi.

"Leonardo DiCaprio kad neka njegova djevojka navrši 25 godina", komentirao je treći korisnik Twittera i objavio gif u kojemu Dakota Fanning baca dijete u vatru, što je zapravo scena iz filma ‘Sumrak sage‘.

"Djevojka koju će Leonardo DiCaprio ostaviti kad mu bude 72 godine se danas rodila", glasio je četvrti.

"Niste razmišljali o tome da je Leonardo DiCaprio možda toliko ponosan na svoj posao koji je odradio u ‘Titanicu‘, da hoda samo sa ženama koje nisu bile dovoljno stare da bi mogle prisustvovati premijeri tog filma pa ON želi podijeliti taj poseban trenutak s njima, da imaju zajednički prvi put? O tome ne razmišljate, ha", glasio je još jedan šaljivi komentar.

"Titanic ove godine puni 25 godina pa pretpostavljam da Leonardo DiCaprio više ne želi biti dio tog filma", glasio je još jedan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:44