OPET SRETNA

Ovaj je muškarac osvojio Halle Berry: Nakon brojnih razočaranja, naučio ju je kako ponovno voljeti

Lijepa glumica, koja se triput udavala i razvodila, novu ljubavnu sreću pronašla je s četiri godine mlađim Vanom Huntom
Halle Berry, Van Hunt
 Wiese/face to face/Face to Face/Profimedia, INSTAGRAM

Halle Berry (54) već se nekoliko mjeseci viđa s 50-godišnjim pjevačem, tekstopiscem, multiinstrumentalistom i glazbenim producentom Vanom Huntom, što je objavom na Instagramu potvrdila u rujnu, nakon što je prethodno nagovijestila kako joj je netko nov i poseban ušao u život.

- Doživjela je negativna iskustva (s muškarcima), ali Van ju je naučio kako ponovno voljeti - i partnera, ali i sebe samu... On je divan i vrlo brižan čovjek, a kemija između Halle i njega naprosto je nevjerojatna - rekao je izvor blizak paru za UsWeekly, a prenosi Daily Mail.

Lijepa glumica iza sebe ima tri propala braka - s bejzbolašem Davidom Justiceom bila je od 1993. do 1997., s glazbenikom Ericom Benetom od 2001. do 2005., a s kolegom Olivierom Martinezom od 2013. do 2016. godine. S glumcem ima 12-godišnju kćer Nahlu, a s bivšim partnerom, kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem, dobila je sina Macea (7).

- Nije lako nositi se s razvodima, pogotovo kad su u njih umiješana djeca, ali čovjek uči i iz tih negativnih iskustava, uči se iz svakog poraza. Svi ti odnosi bili su mi lekcije koje su me dovele do mjesta na kojem sam trenutačno. I dalje vjerujem u ljubav, vjerujem da jednostavno osjetiš i znaš kad se pojavi taj netko pravi - izjavila je svojedobno Berry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:34