NEPREPOZNATLJIVA

Ovako danas izgleda žena koja je nekad bila seks simbol: ‘Trudim se izbjegavati drogu‘

Bila je jedna od najzgodnijih žena u Hollywoodu, a ovisnost o kokainu i loše ponašanje na setu stali su na kraj njenoj karijeri

Yasmine Bleeth

 -/Coleman-rayner/Profimedia/-/coleman-rayner/profimedia

Nekadašnja glumica najpoznatija po ulozi u hit seriji ‘Batwatch’, Yasmine Bleeth izgledala je neprepoznatljivo dok je nedavno šetala psa u Los Angelesu.

Inače se rijetko pojavljuje u javnosti otkako se prije gotovo dvadeset godina povukla iz Hollywooda, a sada je viđena kako u opuštenom izdanju, bez trunke šminke, hoda ulicom sa svojim ljubimcem.

Odjevena u crni kaput i ružičaste široke hlače izašla je u papučama izgledajući pomalo ošamućeno, na prvim fotografijama u posljednjih dvije godine.

image

Yasmine Bleeth

-/Coleman-rayner/Profimedia/-/coleman-rayner/profimedia

Superzvijezda 90-ih godina bila je jedna od najzgodnijih žena u Hollywoodu koja se kasnije i okušala u manekenstvu, a čak je izdala i liniju kupaćih kostima.

Hodala je sa zvijezdom ‘Prijatelja’ Matthewom Perryjem te glumcem Donom Johnsonom dok su još bili na vrhuncu svoje slave.

No njena karijera se raspala zbog problema s ovisnošću, a našla se i na crnoj listi redatelja jer se smatralo da je teško raditi s njom.

image

Serija ‘Baywatch‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Njezina ovisnost o kokainu je u jednom trenutku dosegnula vrhunac pa Yasmine nekada ne bi spavala po pet dana, kako je jednom izjavila.

Naposljetku se prijavila u kliniku za rehabilitaciju, no ubrzo nakon što je izašla bila je uhićena 2001. kada je policija pronašla kokain u njezinom automobilu nakon sudara.

Bivša glumica koja se povukla iz Hollywooda sada već davne 2003. priznala je krivnju na sudu putem nagodbe te je osuđena na dvije godine uvjetne kazne i 100 sati društvenog korisnog rada.

Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striptiz kluba Paula Cerrita te se udala za njega u kolovozu 2002.

Jednom prilikom je izjavila koliko je teško boriti se protiv povratka drogi te kako ta borba ustvari nikada neće završiti.

- Konstantno se trudim ne vratiti se drogi i to ću morati raditi cijeli život, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:42