POTPUNO GOLA

Ovako Emily Ratajkowski slavi gole grudi na Instagramu: ‘Čujem da su oslobodili bradavice, pa evo...‘

Manekenka je s fanovima podijelila i seriju nagih fotografija, a koju su snimili modni fotografi Luca i Alessandro Morelli

Manekenka je izazvala buru zbog svog novog izgleda

 Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/

Emily Ratajkowski pokazala je svoju novu frizuru na Instagramu, ali to gotovo nitko nije ni primijetio. Ili da budemo precizniji, nikog za to nije bilo previše briga.

Ali ono što većina od 29.7 milijuna njenih fanova na Instagramu u subotu itekako jesu primijetili su njene grudi u prozirnom topu Marca Jacobsa. I otad pričaju samo o tome.

Naime, većini je u nekoliko sekundi dugom Reelsu u oči, oh iznenađenja, upao Emilyin stas i poruka kojom je željela proslaviti odluku Mete da na Instagramu bradavice na fotografijama korisnika više neće biti zabranjene.

image

Nicky Hilton Rothschild, Emily Ratajkowski i Ashley Graham

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/

- Čula sam da su na Instagramu oslobodili bradavice, pa evo..., napisala je Ratajkowski (32) model i poduzetnica te osnivačica iNAMORATA branda za kupaće kostime za koju se šuška da se trenutno viđa s komičarem Ericom Andreom.

Njena nova bob frizura i zavodljive šiške pale su tako u drugi plan, a još se ne zna tko ju je ustvari snimio od glave do pete uz uzvik: ‘Tko li je ovo?‘.

Pred kamerom se pojavila sva u smeđim tonovima, u kratkom kaputiću s velikim krznenim ovratnikom i u šiljatim čizmama, zavrtjela se oko svoje osi pa vrckavo otkrila grudi koje su se jasno ocrtavale pod prozirnim topom.

Ne treba trošiti previše tinte, jasno je da izgleda spektakularno.

Ali nije to sve. Nakon toga je uslijedio vrući fotosesion u kojem se pojavljuje kao od majke rođena, a snimanje vrućih fotografija odradili su poznati modni fotografi Luca i Alessandro Morelli. Fotografije su u samo 16 sati skupile preko 1,1 milijun lajkova.

Ratajkowski je inače u posljednje vrijeme tabloide diljem planete punila pričama o svom turbulentnom ljubavnom životu, a nakon što je prekinula brak s filmskim producentom Sebastianom Bear McClardom (navodno ju je prevario) s kojim ima i bebu, povezivalo ju se s Bradom Pittom. U kratkoj je vezi bila i s komičarem Peteom Davidsonom i to nakon što je on raskinuo s Kim Kardashian.

image

Ratajkowski u šetnji sa sinom

Kristin Callahan/shutterstock/Kristin Callahan/shutterstock

Svašta se tu događalo, Emily je nekoliko puta uhvaćena na ulici kako se ljudi s različitim muškarcima, a sada se navodno primirila s Andreom. Barem trenutno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:31