NA LICU SIBIR, U SRCU...

Ove su ljubavnice uspjele otopiti ledeno srce Vladimira Putina: Bilo je tu čistačica, missica...

Brojne bogate žene Rusije uspjele su zagrijati njegovo srce - s izuzetkom jedne koja se sada može također smatrati ruskom elitom

Putinove ljubavnice

 Instagram/afp/profimedia

Iako mnogi misle da je Vladimir Putin čovjek ledena srca, mnoge žene uspjele su ga ipak otopiti, unatoč svim njegovim naporima da svoj privatni život zadrži podalje od očiju javnosti.

Iako je njegova navodna ljubavnica, gimnastičarka i osvajačica olimpijskog zlata Alina Kabajeva, nedavno viđena s vjenčanim prstenom na ruci, to nije jedina Putinova žena koja je privlačila pozornost u Rusiji, ali i svijetu.

Brojne bogate žene Rusije uspjele su zagrijati njegovo srce - s izuzetkom jedne koja je bila čistačica, ali sada se i nju može smatrati ruskom elitom.

Alina Kabajeva

Ime 38-godišnje Aline najnovije je koje se povezuje s ruskim predsjednikom, a šuškalo se da se za vrijeme invazije na Ukrajinu s njihovom djecom skrila u raskošnoj švicarskoj vili.

Prije nekoliko dana ponovno se pojavila u javnosti, a mnogima je za oko zapeo prsten koji joj je krasio prst desne ruke. Iako Putin i Alina to nikada nisu potvrdili, izvori iz Kremlja tvrde da zajedno imaju dvije blizanke i dva dječaka te da su sva djeca rođena u Švicarskoj.

image

Vladimir Putin i Alina Kabajeva (arhivska fotografija)

Kremlin.ru/Willwest News/Profimedia

Ljudmila Škrebneva

Putin je jednom prilikom priznao da mu je njegov 'život neženje' pasao sve dok nije upoznao Ljudmilu. Upoznali su se u Lenjingradu, današnjem St. Petersburgu, i to zahvaljujući zajedničkom prijatelju koji je Putina pozvao na jednu predstavu. On je navodno skrivao informaciju da je tijekom njihova trogodišnjeg udvaranja radio kao špijun KGB-a. Vjenčali su se 1983. godine.

Par ima dvije kćeri, Mariju i Katerinu. Katerina je rođena u Njemačkoj dok je njezin otac radio u KGB-u. Kada su objavili da se razvode, Putin je izjavio da je Ljudmila 'odradila svoju smjenu' kao prva dama Rusije.

image

Vladimir Putin i bivša supruga Ljudmila

Photoxpress/Zuma Press/Profimedia

Svetlana Krivonogikh

Prije gotovo 20 godina, Putin je dobio izvanbračno dijete sa svojom 'čistačicom koja je postala ljubavnica'. Njihova se afera navodno odvijala dok je on još bio u braku s Ljudmilom, a šuškalo se da je Vladimir Putin otac njezine kćeri Luize Rozove. 19-godišnjakinja je danas suvlasnica velike ruske banke te slovi za jednu od najbogatijih žena u Rusiji, čije se bogatstvo procjenjuje na 74 milijuna funti.

image

Svetlana Krivonogikh

Proekt Media/East2west News/Profimedia

Viktorija Lopjreva

Viktorija je bila Miss Rusije 2013. godine, a njezinom šarmu navodno nije odolio ni ruski predsjednik. Tako se šuškalo da mu je upravo ona neko vrijeme bila ljubavnica. Ljepotica je 2018. postala službena ambasadorica Svjetskog prvenstva u Rusiji, a danas je navodno u vezi s Rusom Igorom Bularovom. Pisalo se i da je bila u vezi s bivšim igračem Manchester Uniteda Henrikhom Mkhitaryanom nakon što se na internetu pojavila njihova zajednička fotografija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:54