NE ODUSTAJE

Ovo je muškarac koji uhodi Taylor Swift: Uhićen je treći put u tjedan dana ispred njezine zgrade

Prilikom drugog uhićenja susjedi navode kako je pokušao i provaliti u stan pjevačice

David Crowe i zgrada Taylor Swift

 Profimedia/

Treći put u tjedan dana uhićen je stalker Taylor Swift. Muškarac iz Seattlea, po imenu David Crowe (33), ponovno je uhićen u srijedu nakon što je viđen kako kopa po kontejneru preko puta rezidencije pjevačice, rekli su policijski izvori za The New York Post.

"Upravo sam ga vidio kako kopa po ovom kontejneru, vadi neke deke i onda je samo otišao i sjeo na utovarnu rampu nekoliko vrata niže [od Swiftina stana]", prisjetio se očevidac za novinsku kuću.

image

David Crowe

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Crowe se navodno vratio pred dom pjevačice odmah nakon što ga je sudac na Manhattanu pustio na slobodu pod nadzorom. Tijekom suđenja optužen je za uhođenje i uznemiravanje. Ovaj muškarac pojavio se pred stanom Grammy dobitnice 30 puta u posljednja dva mjeseca, tvrde iz policije. Ipak, nije im otkrio zašto je toliko fiksiran na njezin stan.

Ranije je priveden u policijski pritvor nakon što je susjed nazvao policiju da prijavi "neurednu osobu" u ulici Franklin.

"Po dolasku, policija je obaviještena da je osoba pokušala otvoriti vrata zgrade na toj lokaciji", rekao je predstavnik policije za Page Six.

U to vrijeme policajac nije potvrdio da je Crowe pokušavao ući u stan Taylor Swift, ali drugi je izvor rekao za Page Six da je to pokušavao učiniti.

"Prvi put sam ga vidio oko 13 sati. Otišao je do Taylorinih vrata. Nisam siguran je li pokucao ili pozvonio na vrata", tvrdio je susjed.

image

Taylor Swift

Billy Bennight/Admedia/Profimedia/Billy Bennight/admedia/profimedia

Prvo privođenje Crowea bilo je u subotu navečer i tada je pušten bez ikakvih optužbi. Nije poznato gdje je Swift bila tijekom incidenta u srijedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:08