DEJA VU!

Ovo je najprometnija benzinska pumpa u gradu! Ne, nije razlog automobil od 200.000 dolara...

Automobil koji vozi ova reality zvijezda, model i vlasnica kozmetičkog carstva Kylie Cosmetics, košta najmanje 200.000 dolara
 Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner ponovno je uhvaćena objektivom paparazza na benzinskoj postaji u Los Angelesu. No ovoga puta obline 23-godišnje Kylie Jenner nisu bile prve u planu. Pažnju je plijenio njezin narančasti Lamborghini Ursus iz kojeg je izašla u bijelim hlačama i majici koja je otkrivala tanašni struk.

Naime, automobil koji vozi ova reality zvijezda, model i vlasnica kozmetičkog carstva Kylie Cosmetics, košta najmanje 200.000 dolara.

image
Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

I u dvorištu svoje kuće je iskoristila priliku da napravi seksi pozu i uslika se pored Lamborghinija, što je objavila i na društvenim mrežama.

Ova milijarderka inače je poznata po zavidnoj kolekciji luksuznih automobila ispred kojih se često fotografira. Ima tu svega, od sportskih automobila do džipova, nekoliko komada Rolls Roycea, Bugatija, Mercedesa, Lamborghinija i Ferrarija... A čak četiri od 15 automobila, koliko ih trenutno posjeduje, su upravo narančaste boje.

image
Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, Kylie Jenner već drugu godinu zaredom čvrsto drži tron kao najmlađa milijarderka svijeta, koja nije naslijedila, već je sama stvorila svoje carstvo. Prije dvije godine s trona je svrgnula osnivača Facebooka Marka Zuckerberga, koji je svoju prvu milijardu zaradio 2008. godine, kada je imao tek 23 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:54