JOŠ JEDNA ANĐELICA

Ovo je nova djevojka Harrya Stylesa: ‘Plavokosa Nizozemka ima dvoje djece i milijune na računu‘

Za Candice kažu da ima jednu od najsavršenijih figura na planeti, a rođena je u Južnoj Africi. Od pjevača je starija pet godina

Candice Swanepoel

Plave lokne, duge noge i savršeni trbušnjaci- na Candice Swanepoel (34) doista je nemoguće pronaći manu. Manekenka iz Južne Afrike (obitelj je tamo davno doselila iz Nizozemske) trenutno je jedna od najpoznatijih Victorijinih anđela, po Forbesu osmi najplaćeniji model na planeti. Modnim pistama šeće od svoje petnaeste godine.

I upravo se doznalo da je Candice nova djevojka rock pjevača Harryja Stylesa (29), koji nakon dulje trakavice s s glumicom i redateljicom Olivijom Wilde kao na traci mijenja neke od najljepših žena svijeta. Još nedavno se tako pisalo da je s Emily Ratajkowski, a fotografije njih kako se ljube na ulicama Tokija obišle su svijet.

image
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Britanski tabloidi zbrajaju- ako je točno da su on i Candice zajedno, onda je to već sedma Victorijina anđelica s kojom je bio u vezi. Na toj, kako ju Britanci nazivaju, ‘tajnoj listi anđelica‘ su i Kendall Jenner, Cara Delevigne, Nadine Leopold, Sara Sampaio i Georgia Fowler i kao šesta Camille Rowe.

Sve odreda neke od najljepših žena svijeta, ali čini se da je samo deset godina starija Olivia Wilde uspjela zadržati njegovu pažnju. U vezi koja je bila pod intenzivnim fokusom medija, izdržali su dvije godine, a ona je zbog njega ostavila supruga Jasona Sudeikisa, poznatog glumca i komičara.

Candice je pak sasvim različita. Osim što zarađuje od revija, već godinu dana vodi svoju tvrtku za bikinije Tropic of C‘s koja pogađate izbacuje samo ultra minijaturne komade odjeće, a Candice se često fotografira u njima na Instagramu.

Fotografije u posljednjem od njih, tzv ‘tigresi‘ zapalile su Instagram.

image
Tropic Of C/Planet/Profimedia/Tropic Of C/planet/profimedia

- Nova životinja stigla je u familiju, napisala je Candice pod fotografiju. Swanepoel je uz to i humanitarka te ekološki osviještena, pa je sve što se u njenoj kompaniji proizvede ekološki prihvatljivo i samoodrživo.

Candice je dobro poznata i tražena muza za brojne top dizajnere u modnoj industriji. Radila je za Hugo Boss s Gigi Hadid i Paris Hilton, a silno pazi da živi zdravo i u skladu s prirodom, kaže.

image
Schutz Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/Schutz Via Bestimage/bestimage/profimedia

- Porijeklom sam iz Afrike i to je formiralo moju želju da sve u životu radim bude ekološki prihvatljivo, ljubav prema prirodi je dio mojih gena.

Kad ju pitaju za njeno savršeno tijelo kune se u čučnjeve s utezima oko gležnjeva.

S bivšim zaručnikom i modelom Hermannom Nicolijem dijeli dvoje djece, sina Anacu (6) i Ariela (4). Zaruke su objavili službeno 2015 godine, a razišli se 2018. godine a o djeci skrbe zajedno. Još lani u listopadu povezivali su je s Kanye Westom, ali to nikad nije potvrđeno.

image
Tropic Of C/Planet/Profimedia/Tropic Of C/planet/profimedia

- Harry je jedna od najvećih glazbenih zvijezda na planeti, i nije čudno da modeli stoje u redu da bi izašli s njim na spoj, komentirao je jedan od njegovih prijatelja za tabloid The Sun, ali dodao: "Candice je također jedna od najuspješnijih manekenki na planeti, i Styles može biti prilično ponosan ako ju uspije zadiviti."

Candice i Harry upoznali su se 2017. godine kad je on nastupao na jednoj od revija, a na upite medija nisu odgovarali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:38