‘SAMO MI SE SPAVA‘

Ovo je pjesma koju Srbija šalje na Eurosong: ‘Konstrakta mi je dala savjet uoči Liverpoola!‘

Roditelji nisu htjeli doći na finale, ne znam zašto, ali volio bih da obitelj bude sa mnom u Liverpoolu, rekao je glazbenik

Luke Black

 Screenshot/YouTube

Luka Ivanović (30) iz Čačka, poznatiji kao Luke Black, predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu koji se u svibnju održava u Liverpoolu - tako su u subotu navečer odlučili glasovi publike i stručnog žirija. Mladi glazbenik u finalnom natjecanju oduševio je izvedbom pjesme "Samo mi se spava", koja je od samoga početka slovila kao jedan od najvećih favorita.

- Jako sam zahvalan publici i žiriju što su glasovali za mene. Presretan sam, jedva se suzdržavam da ne zaplačem - rekao je Luka nakon pobjede.

Upitan hoće li u Liverpoolu pjevati na srpskom ili engleskom jeziku, odgovorio je: "Jako sam se vezao za srpsku verziju i volio bih predstavljati svoju zemlju na taj način".

Lanjska pobjednica Konstrakta zagrlila ga je na pozornici, a Luka je za Kurir otkrio i što mu je poručila.

- Rekla mi je da se pripremim za jedno od najljepših putovanja u životu, da se smirim, zafrkavam i dobro zabavljam - izjavio je pjevač i dodao kako mu je najveća potpora u svemu - otac.

- Jedva čekam zagrliti svoj tim i proslaviti pobjedu, ali prvo moram zvati tatu, da se ne naljuti! On je, naime, bio DJ i uveo me u svijet glazbe. Nedavno sam mu rekao: ‘Tata, ako jednom budem poznat, vodit ću tebe i mamu gdje god da krenem!‘... Roditelji nisu htjeli doći na finale, ne znam zašto, ali gledaju me i podržavaju. Volio bih da obitelj bude sa mnom u Liverpoolu - otkrio je.

Inače, Luka već četiri godine živi u Londonu i i jedini je glazbenik iz Srbije koji je potpisao ugovor s Universal Music Group. Dosad je objavio četiri EP izdanja. Za najbolju pjesmu Srbije natjecao se i 2016. godine sa singlom "Demons", ali tad je ipak pobijedila Sanja Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:43