BORBA S DEMENCIJOM

‘Ovo mi slama srce‘: Fanovi Brucea Willisa u suzama zbog emotivne posvete njegove supruge

‘Dok mi suze klize niz lice želim ti se zahvaliti što si podijelila ovaj predivan video‘, glasio je jedan od komentara

Bruce i Emma Willis

 Instagram/Emma Heming Willis/

Supruga slavnoga glumca Brucea Willisa, Emma Heming Willis, objavila je novi emotivni video na svom Instagram profilu te ga posvetila svome suprugu koji se bori s demencijom.

Video je dirnuo njezine pratitelje jer se u njemu mogu vidjeti kadrovi s obljetnice njihove 10. godišnjice braka, a sve je snimala Willisova bivša supruga Demi Moore.

U kratkom filmu, snimljenom uz riječi pjesme ‘Fix You‘ grupe Coldplay, Emma i Bruce proslavili su 10. godišnjicu obnavljanjem vjenčanih zavjeta. Ceremonija je održana na otvorenom uz zalazak sunca što je dodatno pojačalo romantiku. Emma je nosila bijelu haljinu s golim ramenom, a Bruce je odabrao bijelu košulju i hlače. Upario ih je sa šeširom i sandalama bež boje.

Njihove kćeri, Mabel Ray i Evelyn Penn, bile su male djeveruše, dok su Bruceove kćeri koje ima s bivšom, Rumer i Scout, bile dio benda. Sve je kulminiralo poljupcem, nakon čega je nasmijani Bruce od radosti bacao svoj šešir u zrak.

"Na našu 10. godišnjicu braka odlučili smo obnoviti svoje zavjete na istome mjestu na kojemu smo rekli ‘da‘ davne 2009. godine. Tako sam sretna što smo to napravili. Iskoristite svaku priliku da se ujedinite i proslavite s obitelji i prijateljima. To su vrijedni trenuci i prekrasne uspomene koje ćete imati za cijeli život. A mi možemo čuvati ta sjećanja na sigurnom i održavati ih živima za one koji možda to neće moći sami", napisala je u emotivnoj posveti i rasplakala neke pratitelje.

"Dok mi suze klize niz lice želim ti se zahvaliti što si podijelila ovaj predivan video i vašu ljubavnu priču koja još uvijek traje", glasio je jedan komentar.

"Tulim", glasio je drugi, dok je netko također napisao: "Jednostavno nemam riječi. Mora da je tuga preteška. Slama mi se srce."

"Kad bismo samo svi mogli osjetiti takvu ljubav. Hvala vam što dijelite svoju radost s nama. Nadam se da će biti još puno trenutaka vrijednih slavlja dok plovite ovim novim svijetom", glasio je četvrti.

Par se vjenčao na otočju Turks i Caicos u ožujku 2009., a na vjenčanju su bile prisutne Bruceove kćeri i bivša supruga.

Podsjetimo, Bruce se prošle godine povukao iz glume kada je započeo borbu s afazijom, bolešću zbog koje su mu se pogoršale sposobnosti govora. Nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:59