GAFOVI, PADOVI, ŠOKOVI

Ovo su najluđi trenutci dodjele: John Cena izlazi gol na pozornicu, evo kako je sakrio intimne dijelove

Jedan je pas zasjenio sve skupe kostime i odijela slavnih, a nastup Ryana Goslinga oživio pomalo dosadne Oscare sinoć

Tri najzabavnija trenutka na Oscarima

 AFP/Screenshot YouTube

Iako se teško nešto može mjeriti s trenutkom kad je 2022. godine Will Smith ošamario Chrisa Rocka na pozornici, Oscari su svake godine puni bizarnih, ponekad duhovitih, a ponekad neugodnih trenutaka. Takvih ni ove godine nije nedostajalo, a sigurno će se najviše pričati o golom Johnu Ceni koji je najavio kategoriju najboljeg kostima.

‘Muško tijelo nije šala‘

Voditelj Jimmy Kimmel prisjetio se tijekom dodjele trenutka od prije 50 godine kada je Robert Opel, američki fotograf i vlasnik galerije umjetnina protrčao gol po pozornici dok je David Niven najavljivao Elizabeth Taylor.

- Sjećate li se toga, pitao je Kimmel, a onda se iza njega pojavio glumac i bivši hrvač John Cena koji je nakon kratke razmjene šala izašao potpuno gol, a intimne dijelove tijela pokrivao je kuvertom u kojoj je bilo ime pobjednika za najbolji kostim.

image

Jimmy Kimmel i John Cena

Patrick T. Fallon/Afp

-Muško tijelo nije šala, rekao je Cena, glumeći ozbiljnost, a Kimmel mu je odvratio: ‘Ali moje jest! Kasnije se ispostavilo da je Cena ipak muškost pokrio malim komadom tkanine u boji kože.

image
Richard Harbaugh/Afp

Pa to je Ken! A ovo je Slash!

Teško je prepričati kakav je show Ryan Gosling napravio izvodeći pjesmu ‘I‘m just Ken‘, to treba pogledati. U ružičastom odijelu sa sunčanim naočalama iz publike se popeo na pozornicu, praćen pogledima Billie Eilish i Margot Robbie koje su umirale od smijeha, a kad se na pozornici pojavio Slash delirij je bio na vrhuncu.

image

Ryan Gosling i Slash

Kevin Winter/Getty Images Via Afp
image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Pjevala je i publika s njim, kamerman ga je držao za ruku, a na kraju i -vatromet. Pogledajte video

Najzgodniji uzvanik večeri je...

Dobro su to zaključili u Entertainment Weekly: svi su na Oscarima bili sređeni i izgledali sjajno, ali border collie Messi iz filma ‘Anatomija pada‘ bio je najslađi uzvanik. Još kad se ispostavilo da oko vrata ima leptir mašnu....

image

Pas Messi na Oscarima

Screenshot YouTube/

Pacinov gaf u najvažnijem trenutku

Umjesto da prije proglašenja još jednom kaže tko je sve nominiran za Oscara, legendarni je glumac počeo otvarati omotnicu s pobjednikom. "Moje oči vide ‘Oppenheimera‘", rekao je Al Pacino, međutim nije bilo jasno je li podsjećao na nominirane ili proglašavao pobjednika.

Kad je postalo jasno da je proglasio pobjednika, producenti "Oppenheimera" i filmska počeli su hodati prema pozornici, a drugi su im uzvanici aplaudirali.

The Hollywood Reporter ispravno je primijetio da je Pacino tako oštetio nominirane, a i prijenos lišio napetosti. Iako je "Oppenheimer" bio veliki favorit, trebalo je još jednom navesti tko se natječe za Oscara.

Pala na crvenom tepihu

Liza Koshy, youtuberica sa 17 milijuna pratitelja, američka glumica i influencerica doživjela je nezgodu na crvenom tepihu. Hodajući u štiklama s velikom platformom saplela se u svoju raskošnu haljinu i pala, ali velike drame nije bilo. Iskreno se nasmijala, kolege su je pridigle i nastavila je pozirati fotografima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:39