INTIMNO SLAVLJE

Oženio se Ronaldo! Na Ibizi je rekao sudbonosno ‘da‘ lijepoj manekenki

Vjenčanje je održano u malom selu na jugozapadu otoka, blizu mjesta gdje umirovljena nogometna zvijezda ima kuću

Celina Locks i Ronaldo

 Instagram/Celina Locks/

Brazilska nogometna zvijezda Ronaldo oženio je svoju partnericu, manekenku Celinu Locks.

Mladenci, koji su se zaručili u siječnju tijekom odmora na Karibima, vjenčali su se u crkvi na Ibizi u ponedjeljak poslijepodne. Vjenčanje je održano u malom selu na jugozapadu otoka, blizu mjesta gdje umirovljena nogometna zvijezda ima kuću.

33-godišnja Celina, koja je s bivšim napadačem Real Madrida i Intera počela hodati prije 7 godina, objavila je snimku njihova sretnog dana na društvenim mrežama.

Manekenka i 47-godišnji bivši nogometaš napisali su sljedeće: "Danas smo okupili naše obitelji na intimnom vjerskom slavlju i tako obilježoili početak tjedna u kojem nas očekuju brojna slavlja."

Među uzvanicima bio je i Ronaldov bivši kolega iz Real Madrida Julio Baptista. Među prvim osobama koje su čestitale sretnom paru bila je Ronaldova bivša supruga Milene Domingues.

"Sretna sam zbog vas. Bog vas blagoslovio i uvijek čuvao. Nek‘ dugo živi ljubav", poručila je bivša supruga.

image

Fotografija: Profimedia

Ana M. Wiggins/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Ana M. Wiggins/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ronaldu je ovo treći odlazak do oltara. U veljači 2005. organizirao je vjenčanje s manekenkom Daniellom Cicarelli u dvorcu u Francuskoj, iako se kasnije pokazalo da nisu službeno postali muž i žena jer ni jedno ni drugo nisu finalizirali razvode od prijašnjih partnera.

Razišli su se tri mjeseca nakon ceremonije u dvorcu koju su predstavljali kao službeno vjenčanje, a Daniella je kasnije tvrdila da je odnos završio jer joj je Ronaldo bio nevjeran.

Nakon što je njihova veza završila, oženio se studenticom inženjerstva Mariom Beatriz Antony.

Ronaldo ima sina Ronalda (23) s prvom suprugom Milene, a kćeri Mariju Sofia (14) i Mariju Alice (12) s drugom suprugom Mariom.

Otkrio je da se podvrgnuo vazektomiji nakon što je potvrđeno da je otac Alexandera, koji sada ima 17 godina, u prosincu 2010. nakon afere s konobaricom Michele Umezu.

Ronaldo je kasnije za Financial Times otkrio da je imao zamrznutu spermu i našalio se da ima još dovoljno da napravi cijelu nogometnu momčad.

On i njegova nova supruga, uspješna poslovna žena i manekenka, redovito posjećuju Ibizu, a prošlog su mjeseca snimljeni kako se ljube u moru tijekom noćnog kupanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:07