KEYS UZVRAĆA UDARAC

Oženio upola mlađu pa se krenuo braniti: ‘Moja nova supruga nije prijateljica moje kćeri, bivša žena laže!‘

Richard Keys odlučio se obraniti od negativnih komentara nakon što je ostavio svoju bivšu ženu i dvoje djece radi upola mlađe

Richard Keys oženio kćerinu prijateljicu

 Instagram/

Nogometni stručnjak i sportski komentator Richard Keys iznio je iznenađujući govor kojim se pokušao obraniti nakon optužbi bivše supruge, koja mu je zamjerila što je oženio 31 godinu mlađu prijateljicu svoje kćeri.

Keys, koji ima 66 godina, oženio je odvjetnicu Lucie Rose, koja ima 35 godina, na skromnoj ceremoniji na otvorenom proteklog vikenda, okružen sa samo nekoliko bliskih članova obitelji i prijatelja.

image

Vjenčanje Richarda Keysa

Screenshot Youtube/

Par se upoznao 2016. godine nakon što je Keys napustio Sky Sports, a tada je još uvijek bio u braku sa suprugom Julie, s kojom ima dvoje djece. Fotografije ceremonije, koja se održala u Kingswearu blizu Brixhama, u Devonu, u subotnje poslijepodne, pojavile su se na društvenim medijima Lucieinih prijatelja.

Nakon što je objavljena vijest o njihovoj vezi, Julie je otkrila kako je bila "uništena" zbog afere dok se oporavljala od raka štitnjače.

- Kada se moj prvi brak raspao, moja supruga nije patila od raka. Bila je u remisiji nakon strašnog šoka - s kojim se nosila dostojanstveno i hrabro. Bio sam uz nju svaki korak puta. Ona je još uvijek živa i zdrava, iako je istina da osobe koje boluju od raka uvijek trebaju paziti na svoje zdravlje, rekao je Keys na svome blogu.

Keys je također odbacio tvrdnje da je afera s Lucie uništila život njihove djece, Joshue i Jemme, rekavši da je "jedno imalo 28, a drugo 32 godine" - iako nijedno od njih nije prisustvovalo vjenčanju.

Njegov napad uslijedio je nakon što je Julia izjavila u ranijem intervjuu da je afera uništila karijeru bivše glumice Hollyoaksa, Jemme, koja je zapala u alkoholizam i depresiju.

Keys je također odbacio tvrdnje da su Lucie i njegova kći bile prijateljice.

image

Richard Keys o svemu na svom blogu

/Richard Keys Blog
image

Richard Keys Blog

/Richard Keys Blog

- Lucie nikada nije bila prijateljica mojih kćeri - a kamoli najbolja prijateljica. Sastale su se samo dva puta. Okolnosti nisu bitne - u ovom trenutku. To je nešto što ću riješiti u budućnosti, rekao je Keys.

- Odlučio sam samostalno dati otkaz nakon što je Sky otpustio Andyja, rekao je Keys govoreći o svom odlasku sa Sky Sportsa u siječnju 2011. nakon što su on i kolega komentator Andy Gray izrekli uvredljive primjedbe o ženskoj sudkinji.

- Oni su išli za mnom. Keysie je bio kolateralna šteta. On je moj prijatelj. Uvijek ću biti uz njega - kao što je i on uz mene, prokomentirao je.

- Ona je nastavila sa svojim životom i ostavila brak s Richardom iza sebe, ali tvrdi da su djeca bila pogođena aferom - unatoč onome što on tvrdi i što su odrasli, što on implicira da ne čini razliku. Oboje su jako teško to podnijeli. Problem s Richardom je taj što ga istina boli, a nažalost, on ne zna što je istina, rekao je izvor blizak Juliji.

Keys se razišao sa svojom bivšom suprugom Julijom kada je 2016. godine izašla vijest o njegovoj šokantnoj vezi s Lucie. Izvor blizak Juliji je rekao da nije bila svjesna vjenčanja sve dok nije primila poruku od Richarda samo dva sata prije nego što se ono održalo.

- Što mogu reći - sada sam u novoj vezi i ostavila sam Richarda i naš brak iza sebe, rekla je Julija u ekskluzivnom intervjuu za Mail Online.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:32