PODIJELJENA MIŠLJENJA

'PA ŠTO? SVAKO DIJETE JE DRUGAČIJE' Holivudska glumica šokirala obožavatelje izjavom da njezina petogodišnja kći još uvijek nosi pelene

 
Kristen Bell
 Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica Kristen Bell (39) prilično je šokirala sve svoje obožavatelje kad je u novoj epizodi svoje emisije Momsplaining with Kristen Bell kazala da njezina kći još uvijek nosi pelene iako joj je pet i pol godina, piše People.

'Mojoj najstarijoj kćeri smo, kad je imala 21 mjesec, tek sugerirali da bi trebala ići na WC i od tog trenutka više nikada nije nosila pelene', kazaa je Bell o kćeri Lincoln kojoj je sada sedam godina.

'Sjećam se kako smo svi ležali u krevetu i smijali se zato što ljudi rade veliku predstavu oko učenja djece da koriste WC. Pa to je bar lako! Samo im kažeš da odu na WC i gotovo', prisjetila se Bell.

'No trenutno je moja najmlađa kći Delta još uvijek nosi pelene, a pet i pol joj jegodina. Svako dijete je drugačije.'

U otvorenom razgovoru, Bell je opisala i kako je nedavno slučajno pogodila Deltu loptom ravno u lice.

'Servirala sam loptu direktno njoj u nos. Kod nas je bilo troje prijatelja koji su bili šokirani, a ja nisam mogla ništa drugo nego se smijati.'

Glumica poznata po svojoj ulozi u Frozen kazala je kako, srećom, nos nije počeo krvariti, ali je sigurno bio bolan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I am raising women who are not afraid to disagree. Not for disagreements sake, but rather to use their voice when they need to. To not be afraid to speak up and be clear when they have something valuable to add. To participate. To lean in. To be insightful and lead with kindness. To use their gut and ethics to make decisions that sometimes fall outside the lines or buck the system. To be, as @adamgrant says "a disagreeable giver who challenges the status quo in order to improve it." A few weeks ago I bought them RBG dissent collars. (Mainly so I could know when they are feeling particularly disagreeable, they'd put it on in the morning so I'd have a heads up). Now they wear them with pride, like strong females who know when they can add their point of view, with confidence. I'm very proud to be a mother to these two. Thank you @daxshepard for being the magic ingredient to their recipe. I'm forever grateful. Happy mothers day to all the moms out their with disagreeable kids. We are gonna be so grateful for their confidence the day they start to run the world.

Objavu dijeli kristen bell (@kristenanniebell)

U prošlomjesečnoj epizodi istog showa, glumica je podijelila urnebesnu zgodu kad je njezina kći dobila domaći zadatak da napiše esej i u njemu iznese svoje mišljenje.

'Bila sam prilično impresionirana temom koju je odabrala: 'Kako moja mama reagira na mene', kazala je glumica. No oduševljenje je ubrzo splasnulo kad je shvatila da su reakcije koje je djevojčica opisala: 'ne vjeruje u mene', 'nema strpljenja za mene' i 'loše reagira'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2022 08:50