SVJEŽE LICE

Pamela Anderson još jednom bez šminke: ‘Nisam htjela izazvati pomutnju, osjećam slobodu i olakšanje‘

Glumica je nedavno priznala da je bila ‘bolno sramežljiva‘, čak je ‘mrzila‘ kako je izgledala prije nego što je pozirala za Playboy

Pamela Anderson 2023. i 1992. godine

 AFP

Pamela Anderson, 56-godišnja glumica i seks simbol devedesetih, postala je dio još jedne reklamne kampanje, a ovaj put bez šminke je pozirala za proljetnu kolekciju brenda Proenza Schouler.

Na fotografijama koje je objavio brend, zvijezda je pozirala u raznim odjevnim kombinacijama, no bez trunke šminke. Naime, majka dvoje djece odlučila je još jednom odbaciti otmjenost i pokazati svježe lice bez šminke na svakoj snimci.

Iako su dani "Spasilačke službe" daleko iza nje, zvijezda nastavlja svoju modnu vladavinu i u pedesetima. U kolovozu je postala zaštitno lice nakita Pandora, kad je bez šminke pozirala pored dijamantnih komada spomenutog brenda, piše Page Six.

U novije vrijeme Anderson je privukla pažnju kad je prisustvovala Pariškom tjednu mode bez šminke u listopadu, što je šokiralo njezine kolegice poput Jamie Lee Curtis, Scarlett Johansson i drugih.

image

Pamela Anderson u Parizu

Vegan/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vegan/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, namjera popularne plavuše nije bila izazvati pomutnju, već je i sama htjela prestati nositi šminku, što je konačno i odlučila 2023., nakon što je pokazala svoju prirodnu ljepotu na digitalnoj naslovnici WWD-a u veljači.

- Ne znam, nešto mi je samo došlo, oblačila sam ovu predivnu odjeću i shvatila da se ne želim ‘natjecati s njom‘. Ne pokušavam biti najljepša djevojka u sobi. Osjećam slobodu i olakšanje - rekla je za Vogue France tijekom britanskih Fashion Awardsa.

image

Britanski tjedan mode

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Popularna glumica nedavno je priznala kako je bila “bolno sramežljiva” te je čak “mrzila” kako je izgledala prije nego što je pozirala za Playboy.

- Sramežljivost je bila nešto što je bilo tako iscrpljujuće. Mrzila sam svoj izgled, mrzila sam sve. Bila sam tako sramežljiva i uvijek sam mislila da su svi lijepi, a ja jednostavno nisam imala to samopouzdanje - objasnila je 56-godišnja glumica u razgovoru za ET Canada.

Međutim, sve se promijenilo kad je odlučila riskirati te postati model za Playboy 1989. godine.

- Bila sam u Vancouveru i prišli su mi nekoliko puta, rekla sam ‘ne‘. Na kraju sam se našla u situaciji i pomislila: ‘Zašto ne? Idem probati‘. Stigla sam u Los Angeles. Bila sam užasnuta - prisjetila se Anderson.

- Tad sam odradila svoje prvo fotografiranje za Playboy. Činilo mi se kao da padam s litice. Stvarno se činilo kao da sve samo dopuštam, umjesto da pokušavam kontrolirati. Prvi put sam se osjećala slobodno - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:47