PAMELA I KID ROCK

Pamela Anderson o burnom prekidu: ‘Trebali smo useliti zajedno, ali on nam je presudio‘

U filmu, Borat se zaljubljuje u Anderson nakon što je pogledao epizodu ‘Baywatcha‘ i namjerava je upoznati i/ili oteti

Pamela Anderson i Kid Rock

 Rachid Bellak/Angeli/Bestimage/Profimedia/Rachid Bellak/angeli/bestimage/profimedia

Uz to što je sredinom 2000. poharao kino blagajne i smjestio se među neke od najpoznatijih svjetskih komičara, alter ego Sache Baron Cohena, popularni Borat, zaslužan je za prekid američkog glazbenika Kida Rocka i popularne Pamele Anderson.

image

Pamela Anderson i Kid Rock

Mct/Zuma Press/Profimedia/Mct/zuma Press/profimedia

Consequence.net piše da Anderson u svojim novim memoarima "Love, Pamela" otkriva da su ona i Kid Rock, pravog imena Robert Ritchie, bili spremni ući u ozbiljnu fazu svoje veze i useliti zajedno dok nisu svjedočili premijernoj projekciji filma "Borat" iz 2006. godine.

- Bili smo pred useljenjem, do premijere Borata - napisala je.

- Projekcija u kući Rona i Kelly Meyer nije dobro prošla. Bilo je tamo mnogo važnih ljudi iz industrije, kao što su Steven Spielberg, Rick Rubin, Laird Hamilton i njegova supruga Gabby Reece. Nisam rekla Bobu da sam u filmu jer sam ga htjela iznenaditi - napisala je Pamela.

image

Borat

India Today/Sipa Press/Profimedia/India Today/sipa Press/profimedia

U filmu, Borat se zaljubljuje u Anderson nakon što je pogledao epizodu "Baywatcha" i namjerava je upoznati i/ili oteti. Njegovo putovanje je prekinuto kada upozna skupinu dječaka koji mu, saznavši za njegovu opsesiju, pokažu famoznu ukradenu snimku seksa s Tommyjem Leejem.

- Zaboravila sam na dio u filmu u kojem se spominjala "snimka seksa". Bob je izletio, nazivajući me kurvom i još gorim imenima. Bilo mu je neugodno, a njegova reakcija nije bila promišljena... Nakon što sam trčala za njim do njegovog auta, on je izjurio iz auta, ostavljajući me samu. Okrenula sam se i ispričala, a zatim pitala može li me netko odvesti kući. Kad sam ušla u kuću, Bob je razbijao fotografije na zidu. Rekao je da mu je dosta toga što se svaki dan budi uz sliku mene i Davida LaChapellea. Ali to nije bila fotografija Davida i mene, već Marilyn Monroe i Berta Sterna - objasnila je.

- Prekinuli smo - rekla je i dodala da nije ostala u kontaktu s Bobom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:27