OŠTRO OPLELA

Pamela Anderson poludila: ‘Tko su uopće ti glumci? Sve je to jeftina prerada! Loše!‘

Izvor blizak Pameli kaže kako joj ne pada na pamet gledati seriju "Pam and Tommy" koja opisuje njezin brak s Tommyjem Leejem
Tommy Lee i Pamela Anderson
 Pbc/Mavrixphoto/Profimedia

Glumica i zanosna plavuša najpoznatija po svojoj ulozi u "Spasilačkoj službi" Pamela Anderson (53), nije zadovoljna ulogama u novoj seriji "Pam and Tommy". Trčeći po plaži u pripijenom crvenom badiću, ova seks bomba devedesetih svima se urezala u sjećanje. Serija opisuje brak atraktivne plavuše i glazbenika Tommyja Leeja (58) u periodu kada je snimka njihovog seksa ukradena i javno objavljena. Ovaj kontroverzni par bio je samo tri godine u braku - od 1995. do 1998. godine.

Ova serija prikazivati će se na streming platformi Hulu. Pameli se uloge nisu svidjele i rekla je kako sve izgleda kao velika šala. Čak kaže da za glumce nikada nije ni čula.

image
Lily James kao Pamela Anderson i Sebastian Stan kao Tommy Lee
Hulu/twitter

- Nikada nije čula za glavne glumce koji glume nju ili Tommyja. Nije ju ni briga. Ona i njezina obitelj misle da je serija jeftina prerada - za The Sun navodi izvor blizak glumici.

image
Redondo/ashoka Paris/mega/The Mega Agency/Profimedia

Ovu glumicu, koju je proslavilo bujno poprsje, u seriji će glumiti Lily James (32), a bivšeg bubnjara heavy metal grupe "Mötley Crüe", Tommyja Leeja, utjelovit će Sebastian Stan (38). Glumica kojom Pamela nije zadovoljna, glumila je u mnogo popularnih filmova. Neki od njih su "Pepeljuga", "Baby Driver" i "Mamma Mia". Lily James posjetila je i Lijepu našu, upravo zbog filma "Mamma Mia" koji se snimao na Visu. Sebastian Stan najpoznatiji je po svojoj ulozi u svjetski poznatom filmu "Osvetnici". Obožavatelji su primijetili veliku sličnost glumaca i ovog kontroverznog dua, pogotovo nakon što je na službenoj stranici serije na Twitteru objavljena fotografija Lily i Sebastiana. Rekreirali su poznatu fotografiju iz 2005. na kojoj Pamela zubima vuče Tommyjevu naušnicu na bradavicama.

image
Lily James kao Pamela Anderson
Hulu/twitter

- Zavirite u seriju Pam and Tommy koja dolazi na Hulu. Ova serija temelji se na istinitom skandalu koji je sve započeo, a glume Lily James, Sebastian Stan i Seth Rogen... spremni za vraćanje u prošlost? - napisali su, uz #PamAndTommy.

- Lily James kao Pam Anderson je savršena - komentirali su korisnici Twittera, no Pamela se očito s njima ne slaže.

image
Ashoka Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

- Pamela nema namjeru gledati ovu smiješnu seriju, apsolutno ne, nikada... - rekao je jedan od izvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34