SEKS SIMBOL

Pamela Anderson prije poziranja za Playboy mrzila je svoj izgled: ‘Mislila sam da su svi ljepši od mene‘

Međutim, sve se promijenilo kada je odlučila riskirati te postati model za Playboy 1989.

Pamela Anderson

 Abc/Ferrari/Profimedia/Abc/ferrari/profimedia

Pamela Anderson priznala je da je bila “bolno sramežljiva” te da je čak “mrzila” kako je izgledala prije nego što je pozirala za Playboy.

- Sramežljivost je bila nešto što je bilo tako iscrpljujuće. Mrzila sam svoj izgled, mrzila sam sve. Bila sam tako sramežljiva i uvijek sam mislila da su svi lijepi, a ja jednostavno nisam imala to samopouzdanje, objasnila je 55-godišnja glumica u razgovoru za ET Canada.

Međutim, sve se promijenilo kada je odlučila riskirati te postati model za Playboy 1989.

- Bila sam u Vancouveru i prišli su mi nekoliko puta, rekla sam „ne”. Na kraju sam se našla u situaciji i pomislila: „Zašto ne? Idem probati”. Stigla sam u Los Angeles. Bila sam užasnuta, prisjetila se Anderson.

- Tada sam napravila svoje prvo fotografiranje za Playboy. Činilo mi se kao da padam s litice. Stvarno se činilo kao da samo dopuštam, umjesto da pokušavam kontrolirati. Prvi put sam se osjećala slobodno, priznala je glumica koja je nedavno pozirala bez šminke za naslovnicu časopisa Women‘s Wear Daily.

image

Pamela Anderson u seriji "Baywatch"

/Collection Christophel Via Afp

- Stvarno se osjećam moćno sada kada je sve vrlo opušteno. Volim vidjeti svoje pjegice. Volim kada mi frizura nije gotova. Jednostavno volim stvarno svježe lice, rekla je glumica koja preferira prirodno starenje umjesto botoksa ili filera.

- Ne sviđaju mi ​​se te injekcije i to ne djeluje na mene. Želim vidjeti što će se dogoditi. Ovih dana puno više prihvaćam sebe i osjećam se sjajno, objasnila je Anderson koja je nedavno proslavila premijeru svog Netflixovog dokumentarca i objavljivanje memoara „Love, Pamela” koji su dokumentirali sve od burne romanse s njezinim bivšim suprugom Tommy Leejem do njihove zloglasne snimke seksa i propasti braka.

- Naravno, to je za mene emotivno. To su divna sjećanja i teška sjećanja, ali htjela sam se vratiti i osjetiti te osjećaje, rekla je za People u siječnju, gledajući kako se njezina životna priča odvija na ekranu.

S bivšim suprugom i glazbenikom Tommy Leejem ima dva sina; Thomasa Leeja (26) i Dylana Jaggera Leeja (25).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:23