KULTNI SEKS SIMBOL

Pamela: ‘I nakon 25 godina, još stanem u legendarni kupaći. Nedavno sam u njemu prijateljima davala usta na usta‘

Pamela Anderson je otkrila kako najčešće odjene crveni kupaći kostim kao trik za neku od zabava koje organizira

Pamela Anderson 2023. i 1992. godine

 Afp

Glumica i seks bomba 90-ih Pamela Anderson otkrila je kako još uvijek u svom ormaru drži legendarni crveni jednodijelni kupaći kostim koji je nosila u iznimno popularnoj seriji iz devedesetih, "Spasilačkoj službi". Uz to, priznala je da ga čak s vremena na vrijeme i isproba.

image

Pamela u Baywatchu 1992. godine

Collection Christophel/Afp/Profimedia/

- Tada sam ih imala nekoliko, a sada imam samo jedan badić i pristaje mi još uvijek - izjavila je 55-godišnja zvijezda Netflixovog hit dokumentarnog filma "Pamela, A Love Story".

- Čak ga odjenem s vremena na vrijeme - izjavila je, prenosi Page Six. Anderson je dodala kako najčešće odjene crveni kupaći kostim kao trik za neku od zabava koje organizira.

image

Pamela na premijeri Netflixovog dokumentarca

Matt Baron/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Ispričala je da se jednom zabavljala s prijateljima i da su se svi pitali "gdje je točno Pamela". Ona se u međuvremenu smočila od glave do pete i u legendarnom crvenom kupaćem kostimu svima pružila "umjetno disanje usta na usta". Inače, na premijeri svog dokumentarca, crvenim tepihom prošetala je u seksi crvenoj haljini koja podsjeća na njezin slavni kupaći kostim.

U posljednje vrijeme Anderson je bila zauzeta promoviranjem dokumentarca te svojih nedavno objavljenih memoara, “Love, Pamela: Memoir of Prose, Poetry, and Truth". Poznata plavuša nedavno je pozirala za veliki časopis Interview, a za tu prigodu bila je gola, opremljena ekstenzijama za kosu.

image

Pamela na premijeri Netflixovog dokumentarca

Matt Baron/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Seks simbol devedesetih također je otkrio u podcastu Daxa Sheparda zvanom "Armchair Expert" da se neće podvrgnuti plastičnim operacijama kako bi izgledala mlađe.

- Jedva čekam da se vidim kao stara - oduševljeno je rekla Anderson koja naglašava da si "ne želi raditi ta sra***".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:08