ZA PAMĆENJE

Papa Franjo spremno pozirao za selfie s poznatim glazbenikom: ‘Vi ste propovjednici ljepote‘

Fotografije objavljene na internetu prikazuju Svetog Oca i J Balvina kako se smiješe dok gledaju snimke na telefonu

Papa Franjo i J Balvin

 Instagram/ J Balvin

Četiri puta za Grammyja nominiranom glazbeniku J Balvinu pripala je rijetka čast kada se u četvrtak sastao s poglavarom Katoličke crkve, papom Franjom, piše Daily Mail.

Dok je sudjelovao na prvom Vatican Vitae Summitu u Rimu, 37-godišnji glazbenik snimio je nekoliko selfieja s 85-godišnjim papom Franjom nakon što je obukao svoje prepoznatljivo ruho, bijelu halju.

Za posebnu prigodu, poznati pjevač hitova poput "La Canción" odjenuo je klasično crno odijelo s bijelom košuljom.

Naime, on je bio jedan od umjetnika koji su pozvani da "započnu razgovor o tome kako koristiti umjetnost za njegovanje kulture nade i jedinstva", prema Vatikanskim vijestima. Ostali umjetnici bili su Patricia Heaton, David Oyelowo, Hayley Atwell, izvršni direktor Pixara Pete Doctor, Andrea Bocelli i Marcus Mumford.

image

J Balvin

Andres Kudacki/Afp

Tijekom susreta s desecima nazočnih umjetnika, Papa im je rekao: "Vi ste propovjednici ljepote. Ljepota je dobra za nas; ljepota liječi; ljepota nam pomaže da idemo naprijed na našem putu."

Fotografije objavljene na internetu prikazuju Svetog Oca i J Balvina kako se smiješe dok gledaju snimke na telefonu. Video prikazuje snimanje selfija i "princa Reggaetona" kako se rukuje s papom Franjom. Objava je dobila više od milijun i pol lajkova, kao i tisuće komentara njegovih obožavatelja i slavnih prijatelja, uključujući i supermodel Naomi Campbell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:49