A GDJE JE SINIŠA?

Paparazzi uhvatili hrvatsku snahu kako zabundana šeće sa sinom po smrznutom New Yorku

Slavna glumica uhvaćena je u bezbrižnoj šetnji s prijateljima i sinčićem u kolicima po njujorškoj četvrti Soho u suton ove srijede
Glumica Chloe Sevigny sa sinom i prijateljicama
 Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zabundana od glave do pete, holivudska glumica i hrvatska snaha Chloë Sevigny (46) izvela je svog devetomjesečnog sina Vanju u šetnju zaleđenim New Yorkom.

Paparazzi su ovu glumicu ovjenčanu Zlatnim globusom uhvatili u bezbrižnoj šetnji s prijateljicama i sinčićem u kolicima po njujorškoj četvrti Soho u suton ove srijede.

Glumica koja se u posljednjoj se epizodi TV serije 'We Are Who We Are' samo nekoliko mjeseci nakon poroda skinula u toples otkrivši da se brzo vratila u formu te da izgleda atraktivnije no ikad, za šetnju po iznimno niskim temperaturama omotala se smeđim krznenim kaputom, stavila je na ruke kožnate rukavice, a oko glave je pak omotala šal.

image
Chloe Sevigny u šetnji New Yorkom
Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

No, fanovi su se brzo upitali – a gdje je Siniša?

Kako to da im se Chloëin partner i otac malenog Vanje nije pridružio u večernjoj šetnji po snijegu.

Podsjetimo, Siniša Mačković, rodom je iz Zaprešića, a u New Yorku radi kao ravnatelj umjetničke galerije Karma. Par je u svibnju dočekao svoje prvo dijete.

No, pandemija koronavirusa i lockdown koji je na snazi diljem svijeta na mnoge su parove, a posebice one slavne, imali kobno djelovanje stoga neki su se pak upitali – jesu li Chloë i Siniša još uvijek uopće zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:23