PRINOVA U OBITELJI

Par koji je rušio rekorde gledanosti u Hrvatskoj dobio kćer: ‘Odnos snaga u kući se sada popravio‘

Nakon sinova Alija (11) i Hana (1), dobili su kćer kojoj su dali ime Leyla

Berguzar Korel i Halit Ergenç nakon dva sina dobili su kćer

 Crystal Pictures/Profimedia

Berguzar Korel (38) i Halit Ergenc (50), jedan od najpopularnijih glumačkih parova u Turskoj, postali su roditelji treći put. Nakon sinova Alija (11) i Hana (1), dobili su kćer kojoj su dali ime Leyla. Berguzar je rodila u istanbulskoj bolnici Maslak Acıbadem, a kako su objavili iz bolnice, mama i beba su dobro.

Par se upoznao na snimanju serije "Tisuću i jedna noć", prvoj seriji koja je hrvatske gledatelje uvela u vrlo plodan svijet turskih televizijskih projekata. Bila je to poprilično kontroverzna priča - Halit bio u braku s kolegicom Gizem Soysaldi, a kada je zatražio razvod, ona je bila trudna te je odlučila pobaciti.

Berguzar je, pak, ostavila zaručnika. Brzinski stečena vojska obožavatelja imala ih je prilike i vidjeti uživo za posjeta Hrvatskoj, kada su snimali reklamnu kampanju za jedan hrvatski trgovački lanac. Bez obzira na druge uloge u kojima su ih gledatelji u našoj zemlji mogli gledati tijekom proteklog desetljeća, zauvijek su ostali Šeherezada i Onur, čak i nakon što je Ergenc maestralno odigrao ulogu Sulejmana Veličanstvenog u raskošnoj povijesnoj seriji.

Berguzar Korel bila se nakon tri godine pauze vratila glumačkom poslu, no kada je doznala da je trudna, morala je odustati od projekta. Bila je iznimno sretna kada je doznala da nosi djevojčicu, i šalila se kako će se odnos snaga u njihovom domu sada ipak malo popraviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:10