NEUKUSNO

Paris Hilton odgovorila na zle komentare i podijelila istinu o izgledu svog sina: ‘Nije izvanzemaljac, samo ima velik mozak‘

Paris Hilton je odgovorila pratiteljima na uvrede i komentare povezane s oblikom glave njezina sina

Paris Hilton sa sinom

 Instagram/Paris Hilton/

Paris Hilton susrela se s okrutnim komentarima na društvenim mrežama zbog izgleda svog sina.

„Postoje neki bolesni ljudi na ovom svijetu”, napisala je ispod jednog svog TikTok videa osvrćući se na komentare koji su upućeni njezinom sinu koji ima 9 mjeseci.

„Moj anđeo je savršeno zdrav. Naravno da je bio kod doktora, samo ima velik mozak”, odgovorila je onima koji pišu uvredljive komentare na račun njezina sina.

Nakon što je Paris podijelila nekoliko fotografija sa sinom Phoenixom, brojni su pisali da zbog oblika glave izgleda kao izvanzemaljac. Neki tvrde da ne žele biti bezobrazni, već ih samo zanima o čemu je riječ.

„Ima li encefalitis? Što se događa, ne pokušavam biti bezobrazan, ali ovo se ne čini normalno”, pisao je pratitelj o Phoenixovom izgledu.

Ipak, neki osuđuju one koji pišu negativne komentare.

„Odrasli se rugaju bebi. Sramota vas može biti”, glasi komentar.

Neki pratitelji su odlučili okrenuti cijelu situaciju na šalu.

„On samo ima puno toga na pameti, pustite dijete na miru”, glasio je komentar.

Phoenixa je rodila surogat majka, a Paris je podijelila s pratiteljima da su ona i suprug Carter Reum jako sretni. Carter i Paris upoznali su se 2019. godine preko zajedničkih prijatelja, a svoju ljubav okrunili su vjenčanjem u studenom 2021. Mnoge slavne osobe bile su gosti na vjenčanju, a neke od njih su Kim Kardashian, Paul Abdul, Kyle Richards i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:03