GDJE JE MEZIMICA

Paris Hilton proživljava teške trenutke i moli za pomoć: ‘Srce mi je slomljeno. Osjećam kao da dio mene nedostaje‘

Angažirala je detektiva za kućne ljubimce kako bi pomoću dronova pokušala pronaći svoju ljubimicu

Paris Hilton sa svojim psom Diamon Baby

 Splashnews.com/Splash/Profimedia

Nasljednica hotelskog carstva Hilton, Paris Hilton podijelila je na svom Instagram profilu da je njena kujica Diamond Baby nestala.

- Ovo mi je tako nevjerojatno teško objaviti jer sam ostala bez riječi, napisala je objasnivši da je Diamond Baby zadnji put viđena 14. rujna.

Hilton je objasnila kako je bila na snimanju u vrijeme dok su radnici selili njezine stvari, a netko od njih je vjerojatno ostavio vrata otvorena.

Nastavila je kako je tražila svog voljenog ljubimca po cijelom susjedstvu te išla od vrata do vrata, ali ga nisu uspjeli pronaći.

Hilton je dodala kako je angažirala detektiva za kućne ljubimce koji bi pomoću dronova mogao pomoći locirati Diamond Baby.

- Svatko tko je ikada volio kućnog ljubimca i izgubio ga razumjet će ovu bol koju osjećam. Srce mi je slomljeno. Bila sam u suzama, tako tužna i depresivna, napisala je.

- Osjećam se kao da dio mene nedostaje i ništa nije isto bez nje ovdje. Diamond Baby mi je sve, uistinu kao kći. Bile smo nerazdvojne, bila mi je najbolja prijateljica i uvijek uz mene, objasnila je.

Hilton je rekla da je oklijevala objaviti svoju potragu za Diamond Baby jer ljudi znaju biti okrutni te se brine za njenu sigurnost, ali sada je ‘očajna i što više vremena prolazi, osjeća da su sve manje šanse da je vrati‘.

Zamolila je sve koji joj mogu pomoći da pošalju e-mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te je rekla da nudi nagradu onome tko joj vrati njezinu voljenu kujicu koju ima od 2016. godine.

- Molim vas, molim vas, pošaljite e-mail ako nešto znate i, molim vas, čuvajte ju, napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:21