KĆI 'KRALJA POPA'

PARIS JACKSON ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG POKUŠAJA SAMOUBOJSTVA? Američki TMZ tvrdi da si je pokušala prerezati žile, ona sve oštro demantira

 
 Profimedia, Backgrid USA

Manekenka i kći Michaela Jacksona, Paris Jackson, u subotu ujutro je hospitalizirana nakon što je pokušala samoubojstvo, piše TMZ. Paris je već oko 15 sati istoga dana puštena na kućnu njegu, a američki je portal na Twitteru prozvala za laži.

Iz policije su rekli da su dobili poziv za hitnu pomoć iz Parisinog doma u Los Angelesu oko pola osam sati ujutro u subotu. Izvori bliski mediju rekli su da si je manekenka prerezala žile, i to zbog kaosa koji je nastao nakon što je izašao dokumentarac ‘Leaving Neverland’ u kojem dvojica danas odraslih muškaraca optužuju kralja popa Michaela Jacksona za zlostavljanje u djetinjstvu.

U bolnicu je navodno primljena pod šifrom 5150, što označava pacijente koji predstavljaju opasnost za sebe ili druge zbog mentalnih problema.

Izvori tvrde da je razlog što si je Paris pokušala oduzeti život samo odgovor na optužbe na račun njezinog oca. Paris je odmah stala na stranu oca tvrdeći da je nevin premda dokumentarni film, kaže, nije pogledala.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - **WEB MUST CALL FOR PRICING** Paris Jackson is seen for the first time after reports she attempted to commit suicide and said the story is bullshit. Jackson, the only daughter of late pop superstar Michael Jackson, supposedly slit her wrists after fallout from the documentary 'Leaving Neverland' hit her hard. As if to underscore her point, Paris wore a jacket with lettering on the back that read '...and I'm fine.'

Pictured: Paris Jackson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 420042798, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Paris Jackson snimljena u subotu poslijepodne po povratku kući

Odjek fima ‘Leaving Neverland’ ozbiljan je i neočekivan. Mnoge radijske i TV postaje odlučile su da više neće emitirati Jacksonovu glazbu.

Otkako je umro, Paris se bori s brojnim demonima. Već je pokušala samoubojstvo 2013., ali je otvoreno pričala o borbi s depresijom. Premda je kod kuće, navodno je pod nadzorom liječnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:33