KAKAV EKSCENTRIK

Parižani u nevjerici gledali tipa koji se penje po zgradi, ali pravi šok je uslijedio kada su shvatili tko je on

Svoje neobične sklonosti Hrvatima je pokazao 2019. na otoku Obonjanu kada je za sljedbenika svoga kulta nazvanog Echelon organizirao trodnevni festival

Jared Leto u Parizu

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac i frontman benda ‘30 Seconds to Mars‘ prošlog je tjedna opet privukao pažnju sa svojom ekscentričnošću. Jared Leto (51) u Parizu se ničim izazvan penjao po vanjskom zidu jedne zgrade nekoliko metara iznad zemlje bez ikakve zaštitne opreme.

Prolaznici su ga ga snimili i objavili njegov neobičan pothvat na društvenim mrežama. "Odakle mu sva te energija, dajte mi ono na čemu je on", samo je jedan od komentara, a većina ljudi se slaže da Leto obožava pažnju, kako god ju privukao. Svaka reklama je očito dobro došla jer je baš jučer objavio novi singl Life is Beautiful.

Inače Leto nije neiskusan jer se već godinama penje. Prije tri godine je umalo poginuo u Nevadi, ali ga to nije odvratilo od te strasti.

image

Jared Leto

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tad je pao sa stijene tijekom penjanja u kanjonu Red Rock, a život mu je spasilo sigurnosno uže, i to oštećeno, koje je već bilo napuklo na jednom dijelu.

"Ne želim zvučati dramatično, ali ovo je dan kada sam umalo umro. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći", napisao je Jared na društvenim mrežama i pokazao oštećeno uže te video koji je snimio tijekom nezgode.

image

Jared Leto

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Proslavio se ulogom Jordana Catalana u hit seriji ‘90-ih ‘I to mi je neki život‘, a glumio je i filmovima ‘Klub boraca‘, ‘Rekvijem za snove‘, ‘Suicide Squad‘, ‘Blade Runner 2049‘, ‘House of Gucci‘... Za sporednu ulogu u filmu ‘Dallas Buyers Club‘ dobio je Oscara.

Svoje neobične sklonosti Hrvatima je pokazao 2019. na otoku Obonjanu kraj Šibenika kada je za stotine sljedbenika svoga kulta nazvanog Echelon organizirao trodnevni festival. Za ulaznice po cijeni do 6000 eura družili su s njegovim bendom, a Leto je hodao okolo u bijelom. Obožavatelji su ga slijedili po otoku te im je ‘propovijedao‘, meditirali su i prakticirali jogu, a alkohol je bio strogo zabranjen.

Najavljivalo se da će se festival održati i 2022., no od toga nije bilo ništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:00