ISKRENI MEMOARI

Patrick Stewart otkrio: ‘Nakon prvog razvoda razvio sam ovisnost, bio je to pakao‘

Odlučio je ostaviti tablete u pauzi snimanja ‘Zvjezdanih staza‘ i san mu je tada postao gotovo nemoguć

Patrick Stewart

 Cbs Television - Album/Album/Profimedia/Cbs Television - Album/album/profimedia

Ugledni glumac Patrick Stewart otkrio je da je nakon prvog razvoda brzo razvio ovisnost o tabletama za spavanje, piše Page Six. Zvijezda "X-Mena" prisjetio se kako je prošao 1989. kroz vrlo teško životno razdoblje nakon razlaza sa Sheilom Falconer u svojim nedavno objavljenim memoarima "Making It So". Stewart, koji je u to vrijeme snimao "Zvjezdane staze", napisao je da je postao ovisan o tabletama za spavanje koje je pio kako bi si osigurao sate oporavka koji su mu bili potrebni da dobro odradi svoj posao. Stewart i Falconer, koji imaju dvoje djece, vjenčali su se 1966. Njihov brak završio je djelomično i zbog glumčeve afere s Jennifer Hetrick, koja je glumila Vash u "Zvjezdanim stazama: Sljedeća generacija".

image

‘Zvjezdane staze‘

Paramount Tv/Afp/Profimedia/Paramount Tv/afp/profimedia

Britanski glumac koji je igrao kapetana Picarda na kraju je odlučio "ostaviti tablete" u pauzi snimanja TV serije, no napisao je da je "san postao gotovo nemoguć". Umjesto toga, Stewart se budio u ranim jutarnjim satima s "osjećajem panike u cijelom tijelu, a noge su mi se obilno znojile, što se nikad prije nije dogodilo, a nije ni od tada."

Priznao je da mu je to mračno poglavlje bilo najteže u životu jer su njegova djeca, osobito kći Sophie, bili bijesni na njega jer se razveo od njihove majke. Stewart (83) također je otkrio jednu bizarnu stvar iz svog života, točnije da je njegov dom u Los Angelesu počeo postajati nazovimo to tako - "problematičan". Naime, kandidat za Tonyja tvrdio je da je kuća bila ukleta. Prisjetio se uznemirujućih trenutaka kao što su glasovi, miris hrane koja se kuha i koraka na praznom stepeništu. To ga je toliko iznerviralo da je kuću iznajmio mladom paru s djetetom.

Nekoliko mjeseci kasnije, majka je nazvala i rekla Stewartu da je njezina kći vidjela "sjenu muške figure u hodniku" te da je također čula glasove i korake. Prema riječima glumca, vrištala je: "Tko god da si, odje*i i ostavi nas na miru!" Nakon nekog vremena to je prestalo.

image

Patrick Stewart i Sunny Ozell

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Kada je Stewart slučajno poslije sreo ljude koji su mu prodali kuću, napisao je da im je bilo "očito neugodno" i stekao je "jasan dojam da nešto skrivaju". Na kraju je Stewart prodao kuću i ponovno pronašao ljubav sa svojom trećom suprugom, Sunny Ozell, koju je upoznao u restoranu u Brooklynu gdje je konobarila. Priznao je da su spavali zajedno na prvom spoju. Vjenčali su se 2013., a obred je vodio njegov dugogodišnji prijatelj Ian McKellan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:38