PRIGRLILA KILOGRAME

PAZILA JE NA SVAKI ZALOGAJ, A SAD JE KAO BUJNA BRINETA PODIJELILA JAVNOST Ne želi gladovati, a sjajnu kondiciju, kaže, održava šetnjom i seksom

 
 Profimedia, INF

Kelly Brook (39), britansku manekenku, glumicu i starletu, paparazzi su uhvatili na odmoru s dugogodišnjim dečkom Jeremyjem Parisijem (33) na sunčanoj Mallorci.

Dok zaljubljeni par uživa na luksuznoj jahti i u romantičnim šetnjama popularnim španjolskim otokom, ponovno se "lome koplja” oko izgleda ove Britanke i još jedne transformacije njezina tijela. No čini se da se Kelly s godinama jednostavno sve manje opterećuje kilogramima, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, Brook je časopis FHM 2005. godine proglasio najseksepilnijom ženom svijeta.

British actress Kelly Brook poses in front of the Eiffel Tower during a photo call of lingerie designed by Brook for New Look fashion house  October 16, 2006.   REUTERS/Charles Platiau (FRANCE) - PM1DTSQJLZAA
Charles Platiau / REUTERS
Kelly Brook ispred Eiffelovog tornja 2006.

U to je vrijeme bila vlasnica vitke, seksi linije i mnogo manje kilograma (petnaestak) nego 2017. godine kad je njezino tijelo ponovno proglašeno "najljepšim", a njezina figura "idealna”, što je potvrdilo Sveučilište na Teksasu.

Prilikom tog istraživanja uzeti su u obzir parametri kao što su visina, težina, dužina kose, oblik lica i druge osobine.

British model Kelly Brook arrives for the GQ Men of the Year Awards at the Royal Opera House in central London September 8, 2009. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN ENTERTAINMENT) - GM1E5990F3Y01
Toby Melville / REUTERS
Kelly Brook 2009.

Ispostavilo se da je figura prema kojoj se većina žena odnosi po principu "trebam smršaviti“ i jest baš taj ideal, koji zrači zdravljem, ljepotom i posebno privlači muškarce.

Kelly se uvijek držala mota "prirodno je najljepše” i čini se da se s godinama sve manje opterećuje izgledom, dok se u medijima i na društvenim mrežama raspravlja o njezinu gubljenju i dobivanju kilograma.

"Važno je voljeti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redoviti posjeti saunama za rješavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju" - izjavila je još 2012. godine, kad se "popunila”.

Model i glumica velika je obožavateljica rublja. Od svoje 19 godine skuplja rublje s potpisom Agent Provocateur i Victoria Secret pa je, kako sama ističe, bilo samo pitanje vremena kad će se u prodaji pronaći i kolekcija rublja koju je sama dizajnirala.

- Ne volim grudnjake koji smanjuju grudi. Mislim da djevojke trebaju prihvatiti svoje obline i istaknuti ih - rekla je tad manekenka prilikom predstavljanja svoje kolekcije.

I danas vrlo rado ističe te iste obline na društvenim mrežama koje su joj također donijele određeni dio medijske pažnje te je njezino ime još uvijek često na listama 100 najljepših žena svijeta, bez obzira na brojku koju joj pokazuje vaga, piše Slobodna.

View this post on Instagram

Sundays with my Ride or Die

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 04:10