PROCURILE FOTKE

Perryjev dan prije smrti: Ručak s misterioznom brinetom i dva neobična zahtjeva od asistenta

Objavljen je i zvučni zapis poziva hitnoj pomoći upućen iz glumčevog doma u noći kada je umro, a u njemu se spominje ‘utapanje‘

Matthew Perry viđen s misterioznom ženom

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Matthew Perry uživao je u izlasku s misterioznom ženom samo dan prije nego što je tragično pronađen mrtav u svojoj hidromasažnoj kadi. Zvijezda ‘Prijatelja‘ (54) činio se dobro raspoložen dok je 27. listopada sjedio s brinetom u hotelu Bel-Air u Los Angelesu. Drugi gosti rekli su da je par sjedio više od sat i pol prije nego što su otišli zajedno, a glumac je uglavnom ignorirao svoju hranu posvetivši svu pažnju svojoj glamuroznoj pratilji, piše TMZ.

Popodnevni obrok odvio se samo dan prije nego što je Perryja pronašao njegov pomoćnik u hidromasažnoj kadi, što je rastužilo obožavatelje voljenog glumca iz cijelog svijeta.

image

Matthew Perry viđen s misterioznom ženom

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako prenosi TMZ, Perry je prije smrti također ima dva neobična zahtjeva koja je uputio svome pomoćniku samo nekoliko sati prije smrti. Od njega je, naime zatražio novi iPhone i dioptrijske naočale.

Tijekom uspješne karijere Perry je hodao s nizom slavnih žena, uključujući Lizzy Caplan i Gwyneth Paltrow. No, nakon što je 2021. završila njegova veza s književnom menadžericom Molly Hurwitz, izvori za DailyMail.com su kazali da je žudio za suprugom i obitelji. Ljudi bliski Perryju rekli su da je iznad svega priželjkivao ozbiljnu vezu, pa i pastorke, zahvaljujući bliskosti s vlastitim očuhom Keithom Morrisonom.

"Matthew je uvijek sanjao o savršenoj obitelji. Želio je ženu i barem nekoliko djece. I rekao je da ne bi imao ništa protiv da oženi ženu koja već ima djecu. U posljednje vrijeme glumac je bio ponovno u potrazi za ljubavlju. Ali zbog niza neuspjelih veza bio je tužnan i depresivan i činilo se kao da nikada neće pronaći ljubav za kojom je žudio. Matthew je izlazio s desecima žena. Ali na kraju je uvijek osjećao da ih zanimaju samo njegov novac i njegova slava. I bio je velikodušan do bola. Obasipao bi žene darovima da bi na kraju spakirale svoje stvari i otišle. Na kraju mislim da su godine borbe s demonima... droge i alkohol... uzele danak na njemu, i na njegovom zdravlju, i na kraju bi opet završio sam", ispričala je osoba bliska Perryju.

U međuvremenu, objavljen je i audio zapis poziva hitnoj pomoći upućen iz doma Matthewa Perryja u Los Angelesu u noći kada je umro, a u njemu se spominje "utapanje" neposredno prije nego što su prva vozila hitne službe stigla i zatekla glumca beživotnog u jacuzziju. U zvučnom zapisu koji je dobio TMZ, može se čuti muškarac kako govori: "Agent 23. Spas 23. EMS 9 na radiju. Kao odgovor na utapanje". Ostali dijelovi 16-minutnog isječka su izbačeni. Iako je oko Perryjeve kuće i po unutrašnjosti bila postavljena policijska traka, izvori iz policije rekli su za TMZ da na mjestu događaja nisu pronađeni lijekovi i da se ne sumnja da je riječ o nedjelu. Službeni uzrok smrti još se istražuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:32