NAJTEŽE ISKUŠENJE

'Pet godina sam bila teška ovisnica o alkoholu, uspjela sam prestati. A onda sam došla na događaj na kojem je bilo puno slavnih koji puše k***....'

 
 Profimedia, Press Association

Pjevačica Demi Lovato (25) progovorila je o svojoj petogodišnjoj borbi protiv ovisnosti o alkoholu, i priznala da je na proslavi Met Gale 2016. godine 'skoro posrnula i počela piti'. Za novo izdanje Billboarda rekla je da je to iskustvo za nju, kad je još bila 'slaba', bilo užasno.

"Jedna poznata osoba bila je tu, ponašala se strašno i bila je zla. Sjećam se da mi je bilo tako neugodno da sam pomislila da bih najradije počela piti", kaže Lovato. Poslala je poruku menadžeru i otišla na sastanak anonimnih alkoholičara koji se tu večer, u 22 sata, održavao u jednom centru u New Yorku.

"Presvukla sam se, ali na sebi sam još uvijek imala dijamante i nakit koji sam nosila te večeri. Možete li zamisliti dijamante vrijedne milijune na sastanku anonimnih alkoholičara", ispričala je mlada glazbenica i dodala: "I dalje sam se osjećala kao da imam više zajedničkog s nekim beskućnicima koji su bili na tom sastanku, da se svi borimo s istim problemima, nego što sam imala zajedničkog sa svim tim slavnim osobama na Met Gali."

Kazala je da su ti slavni ljudi "lažni, i puše k**** industriji mode."

NEW YORK , NY- MAY 2: Demi Lovato at the 'Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology' Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City., Image: 283251766, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media
Demi Lovato na večeri Met Gale 2016. godine

Lovato se na rehabilitaciju prijavila kad je s nepunih 20 godina patila od bulimije, bipolarnog poremećaja i kad se redovito samoozljeđivala. Alkohol je to samo još više poticao, pa je otišla na liječenje koje je završilo uspješno. Svoju borbu je javno priznala i o njoj često govorila, a više puta je rekla da joj to pomaže da nastavi brinuti o sebi, piše People.

"Ne želim pričati da sam prestala piti i da onda budem viđena kako sam se 'oduzela' u nekom klubu. To bi mojim obožavateljima poručilo da je u redu posustati, da i oni mogu posustati", kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:03