BIZARNI PROBLEMI

Peta sezona Netflixove ‘Krune‘ pod znakom pitanja: ‘Tog čovjeka nitko ne želi glumiti!‘

‘To nije baš atraktivna uloga niti uloga koja otvara vrata Hollywooda‘, otkrio je izvor blizak producentu
The Crown
 Screenshot

Peta sezona jedne od najvećih Netflixovih uspješnica zbog neobičnog razloga našla se pod upitnikom.

Tvorci Netflixove serije "Kruna", koja prikazuje život britanske kraljevske obitelji, navodno su suočeni s problemima pri traženju glumca koji bi utjelovio princa Andrewa u njegovim srednjim 30-im i ranim 40-im godinama.

Naime, na web stranici Spotlight, koja spaja producente s glumcima, uočen je oglas u kojem produkcijska kuća Left Bank Pictures traži glumca za "jako dobru ulogu".

image
Princ Harry u društvu Andrewa i Edwarda
Chris Jackson

Nagađa se kako je razlog problema upletenost princa Andrewa u pedofilski skandal s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom, osuđivanim za seksualno nasilje.

- Ne čudi da zvijezde u usponu nemaju preveliku želju glumiti princa Andrewa. On je jedan od najnepopularnijih članova kraljevske obitelji, stoga to nije baš atraktivna uloga niti uloga koja otvara vrata Hollywooda - za The Sun je izjavio izvor blizak producentima.

Produkcijska kuća demantirala je nagađanja o problemu, tvrdeći da je spomenuti oglas dio njihove uobičajene procedure.

image
The Crown
Screenshot

- Nema apsolutno nikakvih problema s pronalaženjem glumaca za petu sezonu 'Krune' - izjasnila se glasnogovornica kuće.

Lik kontroverznog princa u njegovim 20-im godinama je u četvrtoj sezoni popularne serije utjelovio Tom Byrne, a snimanje pete sezone trebalo bi započeti ovoga ljeta.

image
Chris Jackson

Podsjetimo, princ Andrew - vojvoda od Yorka, treće je dijete kraljice Elizabete II. i pokojnog princa Philipa. Virginia Roberts Giuffre optužila ga je za silovanje maloljetničkoj dobi te je zbog sudjelovanja u pedofilskoj aferi postao je "crna ovca" kraljevske obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:33