NA REHABILITACIJI

Pete Davidson liječi depresiju opasnom drogom?

Liječi se u jednoj ustanovi u Pennsylvaniji zbog problema s alkoholom i drogama

Pete Davidson

 Roy Rochlin/Getty Images/Profimedia/Roy Rochlin/getty Images/profimedia

Prema bliskom prijatelju bivše zvijezde Saturday Night Livea, Petea Davidsona, slavni komičar koristi ketamin pri svojem oporavku, odnosno, rehabilitaciji.

Dugogodišnju je drogu odobrila "Uprava za hranu i lijekove kao sprej za nos" (što je, kako je rečeno Page Sixu, način na koji ga Davidson uzima) 2019., a sve se češće upotrebljava način liječenja ozbiljne depresije koja nije poboljšana tipičnijim lijekovima.

Davidson, koji je bio vrlo otvoren o svojim problemima s mentalnim zdravljem i korištenjem lijekova, čini se da je previše voljan pokrenuti eksperimentalni tretman.

- Uvijek sam depresivan, cijelo vrijeme. Moram se stalno izvlačiti iz toga - rekao je za Charlamagne tha Godu u intervjuu na YouTubeu prošle godine te objasnio da se budi depresivan.

Podsjetimo, Pete Davidson je na rehabilitaciji zbog problema s graničnim poremećajem ličnosti i PTSP-a. Kako navode, liječi se u istoj ustanovi u Pennsylvaniji u kojoj je njegov bliski prijatelj John Mulaney zatražio pomoć zbog problema s alkoholom i drogama.

Ovo nije prvi put da je Davidson bio prisiljen odstupiti kako bi se usredotočio na svoje mentalno zdravlje. Osim što mu je dijagnosticirana Crohnova bolest i granični poremećaj ličnosti (BPD), zvijezda se borila i sa zlouporabom droga te je već dva puta bila na odvikavanju. Govoreći o svojoj dijagnozi, Davidson je rekao glumici Glenn Close u intervjuu za Variety: "Prije nekoliko godina dijagnosticiran mi je BPD. Cijelo sam vrijeme bio tako zbunjen i samo sam mislio da nešto nije u redu, a nisam znao kako se nositi s tim. Onda, kad ti netko konačno kaže, osjećaš se kao da je težina svijeta skinuta s tvojih ramena. Osjećaš se puno bolje."

Na rehabilitaciju je otišao 2017., a zatim ponovno 2019., kada je otišao u centar za liječenje Sierra Tucson u Arizoni. U prosincu 2018. Davidson je izazvao zdravstvenu provjeru njujorške policije nakon što je na internetu govorio o samoubojstvu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:26